Home / Reghin / Jurnal de astre 2

Jurnal de astre 2

*Balanţă
În prima parte a zilei sunteţi puţin aerian şi comunicaţi mai greu.Intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că vă sfătuim să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.Limitaţi-vă la activităti de rutină!

 

 

 

*Scorpion

Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste.Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse.Vă recomandăm să fiţi cât se poate de corect şi să respectaţi legea cu stricteţe.

 

*Săgetător
Dimineaţa sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie.Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie. Vă sfătuim să îi ascultaţi şi pe ceilalti şi căutaţi o soluţie de compromis.Încercaţi să vă mai şi relaxaţi!

 

*Capricorn

Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea.O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri.Vă sfătuim să fiţi calm şi prudent, ca să evitaţi un scandal.

 

*Vărsător

Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile!Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia.Acordaţi mai mult timp odihnei!

 

*Peşti
Dimineaţa primiţi o suma mare şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Vă sfătuim să nu vă pripiţi.Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Astăzi vă completaţi foarte bine.Abtineţi-vă de la excese!

Citeste si:  ”Ultima strigare” pentru hala agroalimentară din Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Ziua Culturii Naționale, pe acordurile muzicii folk

Sub genericul „Cultura zidește punți care ne leagă”, municipalitatea reghineană a marcat vineri, 14 ianuarie, …