Caşcavalul Hochland, relansat Agricultura
  • admin
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Caşcavalul Hochland, relansat

Liderul pieței de brânzeturi din România relansează cașcavalul Hochland printr-o nouă campanie de comunicare. Aceasta îi invită pe consumatori în “bucătăria caşcavalului Hochland”, unde vor descoperi cum se prepară produsul și care este parcursul acestuia de la fermă până pe mesele românilor. “În 2009 am pus bazele unor programe de investiții, de consiliere și de dezvoltare a fermelor cu care colaborăm, iar astăzi avem zeci de povești de succes și ne mândrim cu faptul că laptele românesc din care producem Cașcavalul Hochland este de cea mai bună calitate”, a precizat Dorin Maxim, Supply Chain Director Hochland România. Povestea Cașcavalului Hochland începe în circa 230 de ferme de vaci din zona Târnavelor. Laptele proaspăt colectat de la aceste ferme se transformă la Sovata în cașcavalul Hochland, cu un gust bun, lăptos și consistență fină, cremoasă, după o rețetă autentică, ce folosește numai ingrediente naturale. Lider incontestabil pe segmentul brânzeturilor din România, Hochland deţine două unităţi de producţie proprii în România, la Sighişoara și la Sovata.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE