Home / Business / Profitul Balneoclimaterica, repartizat

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Profitul Balneoclimaterica, repartizat

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la Balneoclimaterica SA Sovata a decis, într-o şedinţă din 27 martie, repartizarea profitului net pe anul 2013, potrivit unui raport remis către Bursa de Valori Bucureşti. Conform aceleiaşi surse, profitul a fost repartizat astfel: 4.101.252 lei pentru dividende, 265.951 lei pentru rezerve legale şi 44.352 lei pentru rezerve preluate de la Salina Invest. „Dividendul brut pe acţiune este de 0,6291 lei/acţiune şi se va plăti în termen de şase luni de la data Adunării Generale Ordinare de aprobare, către acţionarii înregistraţi la data de înregistrare aprobată de Adunare”, se precizează în document.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

30 de afaceri noi finanțate în Sânpaul

În cadrul proiectului POCU intitulat ”Măsuri de optimizare a sistemului de intervenție integrată comunitară în …