Home / Business / Jurnal economic

Jurnal economic

BILETE DE AVION FĂRĂ ASIGURARE DE CĂLĂTORIE
Doar 5% dintre călătorii care cumpără online solicită şi o poliţă
* Doar 5% dintre românii care cumpără online bilete de avion pentru plecări în străinătate îşi fac şi asigurare de călătorie, evitând astfel riscul ca pentru o singură zi de spitalizare, în cazul unei boli sau accident să plătească cel puţin câteva sute de euro, potrivit portalului de turism Vola.ro. Procentul celor care cumpără bilete de avion online şi achiziţionează şi o asigurare de călătorie s-a menţinut constant în ultimii ani potrivit sursei citate. În schimb, numărul persoanelor care cumpără biletul de avion offline (apelând la un agent de turism) şi se decid şi pentru o asigurare de călătorie este în creştere, aproximativ 35% dintre aceştia alegând asigurarea. Aproximativ 58% din asigurările vândute de Vola.ro sunt asigurări medicale, aproximativ 34% sunt poliţe medicale care asigură şi bagajul şi doar 8% sunt poliţe de călătorie care acoperă riscul de pierdere a conexiunii si a plecării.

MAI MULT LAPTE ŞI MAI IEFTIN
Producţia va creşte cu 15%, iar preţurile ar urma să scadă cu 10%
*Producţia de lapte va creşte cu aproximativ 15% în acest an, ca urmare a majorării cu peste 50% a subvenţiei pentru vacile de lapte. Preţurile vor urma să scadă cu până la 10%, pe fondul ofertei suplimentare, au declarat agenţiei MEDIAFAX reprezentanţii patronatului din industrie. Reprezentanţii Ministerului Agriculturii au declarat agenţiei MEDIAFAX că dacă în anul 2013 cuantumul pe cap de bovină era de 453 lei, la care se adăuga sprijinul pentru cantitatea de lapte livrată sau vândută direct, în acest an se ajunge la un cuantum total de 729 lei/de animal cu producţia de 3 tone şi la 1.097 de lei pentru un animal care produce 7 tone de lapte. Dacă în anul 2007 existau în România aproape 1,6 milioane de bovine, numărul a scăzut în 2013 la puţin peste un milioane de animale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Investiție de 136 de milioane de euro într-un oraș din Mureș!

Conducerea Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA – Filiala de Înmagazinare Gaze Naturale Depogaz …