FOTO: Noutăţi la „Weekend”: acces cu cardul şi căsuţe cu cărţi Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

FOTO: Noutăţi la „Weekend”: acces cu cardul şi căsuţe cu cărţi

La mai puţin de trei săptămâni de la deschiderea sezonului de vară la Complexul de Agrement şi Sport „Weekend” din Târgu-Mureş, lucrările de reabilitare şi întreţinere sunt în toi şi mai ales în grafic, cum ne asigură Ioan Cârcu, directorul Complexului. Potrivit acestuia, începând cu data de 1 mai, Complexul de Agrement şi Sport „Weekend” va fi pregătit să primească zilnic mii de amatori de relaxare atât din judeţul Mureş, cât şi din alte zone ale ţării.

Reporter: Cum decurg pregătirile pentru redeschiderea Complexului „Weekend”?
Ioan Cârcu: Chiar dacă timpul nu e favorabil şi sunt diferenţe de temperaturi de la o zi la alta, nu ne împiedicăm în ele, avem mult de lucru şi aşa ne programăm lucrările în funcţie de vreme: dacă plouă nu vopsim, dacă este vreme bună avem şi de cosit şi de pregătit tot ce înseamnă material dendrofloricol care să înfrumuseţeze Complexul „Weekend”. De asemenea, avem în derulare lucrări de reparaţii şi întreţinere la toate bazinele, inclusiv la cel de canotaj pe care vrem să le aducem la standardele cu care s-au obişnuit târgumureşenii, astfel ca 1 mai să ne găsească cu ele pregătite. În acelaşi timp, suntem preocupaţi de pregătirea parcurilor şi locurilor de joacă pentru copii, dar şi a terenurilor de sport.

Rep.: Când se va deschide oficial Complexul „Weekend”?
I.C.: Oficial, Complexul „Weekend” se va deschide aşa cum avem prevăzut într-o hotărâre a Consiliului Local Târgu-Mureş, la data de 1 mai, până la data de 31 august. În 3 mai vom face deschiderea aceea deosebită, tradiţională an de an, astfel întât mureşenii să poată fi alături de noi şi să aprecieze încheierea lucrărilor de reparaţii şi înfrumuseţare a Complexului „Weekend”. Deocamdată lumea vine să se încarce de energie la sfârşit de săptămână, astfel încât în prezent Complexul „Weekend” este ca un parc frumos al oraşului.

Rep.: Cu ce noutăţi aşteptaţi sezonul de vară?
I.C.: Avem o propunere interesantă, un proiect al Bibliotecii Judeţene Mureş, prin doamna directoare Monica Avram, astfel încât vom avea cinci puncte speciale, intitulate „Căsuţa cu cărţi”, care vor fi amenajate în apropierea bazinelor. Tineretul, şi nu numai, copii, părinţii şi bunicii vor avea posibilitatea să aibă să zicem o oră de lectură pe zi, pe lângă zbenguiala din apă şi celelalte activităţi specifice de la „Weekend”. Căsuţele vor adăposti cam 60-70 de cărţi de mărime medie, donaţii din partea Bibliotecii Judeţene Mureş, care îşi va asuma rolul de a menţine pline aceste căsuţe. De asemenea, lucrăm la inelele de închidere pentru fibra optică. Vrem să centralizăm toate punctele de taxare deoarece pregătim un sistem de taxare automată la accesul în „Weekend”, prin nişte turnicheţi asemănători cu cei de la intrarea în stadioane. În acest sens, am avut o revizie importantă pe partea electrică, s-au lucrat la cabluri astfel încât la finalizarea lucrărilor accesul cetăţenilor va fi automatizat, cu carduri de acces şi informaţiile vor fi centralizate într-un computer care ne va da posibilitatea să ştim câţi vizitatori avem într-un anumit moment al zilei.

[zizigallery id=1181]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE