Şocant: Fetele de la ASA învinse de un profitor Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 130 Vizualizări

Şocant: Fetele de la ASA învinse de un profitor

Partida dintre echipele feminine de fotbal ASA Târgu-Mureş şi Real Craiova din cadrul penultimei etape a Superligii nu s-a disputat. Situaţia bizară nu constă în faptul că s-au respectat sau nu anumite puncte din regulament. Echipa din Craiova are oricum asigurat locul secund şi 2 puncte pentru startul în play off. Mureşencele mai aveau doar şansa de a urca pe locul 3 şi 1 punct în minicampionatul de şase etape, câte trei, tur-retur între primele patru clasate, în care au şi ele asigurat locul.

Partida a fost programată pentru ziua de luni, 14 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul Trans Sil. Cele două echipe s-au prezentat la stadion şi fetele au intrat la vestiare. Antrenorul oaspetelor, Sorin Pătraşcu a cerut ca partida să se dispute pe stadionul menţionat pe site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor, când organizatorii erau pregătiţi s-o dispute pe terenul sintetic, unde au jucat majoritatea partidelor, inclusiv cea cu campioana Olimpia Universitatea Tehnică Cluj Napoca. Refuzul de a juca pe terenul sintetic, sau pe terenul 2 al complexului a determinat organizatorii să trimită fetele la încălzire pe terenul principal. Acesta, aflat în pregătire pentru disputarea primei etape din play off-ul masculin, în care vineri, ASA primeşte vizita celor de la Metalul Reşiţa, avea gazonul abia tuns şi nu avea marcajele şi fanioanele de la colţurile terenului. Era singurul teren care nu era pregătit să găzduiască un meci.

Indulgenţa, răsplătită cu rea voinţă

Conform regulamentului, brigada de arbitri din Braşov, cu Robert Dumitru la centru, a acordat 30 de minute pentru ca terenul să fie pregătit. Echipa care se ocupă de întreţinerea terenului, redusă ca număr, nefiind programată această acţiune s-a pus în mişcare, dar nu a reuşit să finalizeze totul la timp. Tehnicianul oaspetelor nici nu s-a mai ocupat de încălzirea echipei, a comunicat în permanenţă la telefon cu cineva, căruia îi transmitea cursul evenimentelor. Conform raportului brigăzii de arbitri, după expirarea timpului acordat, la insistenţele lui Pătraşcu, deoarece liniile de margine nu erau finalizate, partida nu s-a disputat şi echipele s-au retras de pe teren. Echipa mai avea cel mult 5 minute. ”Am acceptat să jucăm luni meciul care trebuia să-l jucăm ieri, doar pentru a veni în ajutorul lor, la cererea lor, am acceptat să jucăm atunci când am fost la Craiova pe un teren impropriu, cu muşuroaie, pietre, bălţi şi gropi şi cu asta suntem răsplătiţi de nişte oameni care profită de banii Federaţiei, care sunt daţi să ajute echipele să joace. Am stat o lună fără meciuri şi fetele erau pregătite să câştige, le dădeam zece. Am pierdut un punct, dar ne vom revanşa în play off. Am fost om înţelegător cu toată lumea, dar după aşa o atitudine îmi voi schimba şi eu optica”, a declarat indignat antrenorul mureşencelor, Seches Carol.

 

Acest articol este susţinut de Squash Center Mureş – http://squashmures.com/
Str. Cuza Vodă 24-26. Rezervări la 0741 920 010

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE