Ouă roşii, pască cu brânză, friptură de miel sunt doar câteva dintre bucatele tradiţionale ce se vor afla pe masa de Paşti. Dar, în afară de acestea gospodinele mai au multe de făcut, fiecare zi din Săptămâna Mare fiind foarte bine organizată. Când vine vorba de prepararea prăjiturilor de casă, aici gospodinele îşi arată adevărata măiestrie. Experienţa, întotdeauna este împărtăşită cu vecinele prin schimb de reţete iar bucătăriile pot concura chiar şi cu cele mai rafinate laboratoare de cofetărie.
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin
Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …