Home / Mica publicitate / Anunţ închiriere spaţii – UMF

Anunţ închiriere spaţii – UMF

Distribuie

ANUNŢ PUBLIC

LICITAŢIE PUBLICĂ ÎNCHIRIERE SPAŢII

 

  1. Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş, str. Gh. Marinescu, nr. 38, Tg. Mureş, jud. Mureş, organizează în temeiul prevederilor art. 226, alin. (1) din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011, în data de 28.04.2014, ora 11.00, licitaţie publică cu plic sigilat pentru închirierea spaţiului temporar disponibil – „Casă de agrement”, situată în Complexul de Agrement şi Sport Mureşul, Târgu Mureş, Târgu Mureş, Str. Plutelor, Nr. 2, spaţiu aparţinând Universităţii de Medicoină şi Farmacie din Tg. Mureş, str. Gh. Marinescu, nr. 38 – în vederea desfăşurării activităţii de alimenaţie publică.
  2. Obiectul contractului de închiriere: „Casă de agrement” situată în Complexul de Agrement şi Sport Mureşul, Târgu Mureş, Str. Plutelor, Nr. 2. Proprietar (locator): Universitatea de Medicoină şi Farmacie din Tg. Mureş, str. Gh. Marinescu, nr. 38, tipul de activitate: alimenaţie publică.
  3. Termenul de închiriere este de patru (4) ani, de la data începerii activităţii care face obiectul procedurii de închiriere.
  4. Ofertele vor fi depuse până la data de 28.04.2014, ora 09.00, la registratura Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş, Str. Gheorghe Marinescu, nr. 38, în atenţia Serviciului Aprovizionare/Achiziţii.
  5. Informaţiile suplimentare pentru participarea la licitaţie sunt cuprinse în documentaţia pentru organizarea şi desfăşurarea licitaţiei şi caietul de sarcini, care se pot obţine în ziarele de luni până vineri între orele 11.00-14.00 de la Direcţia Administrativă, Serviciul Aprovizionare/Achiziţii al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş (str. Gh. Marinescu, nr. 38, Tg. Mureş).
  6. Informaţii la telefon 0265-215.551, int. 128 şi 0265-213.533.

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Apel de selecție Măsura M08/6B

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.