Home / Sport / City’us ratează primul loc

City’us ratează primul loc

Distribuie

Campioana ultimelor patru ediţii a Ligii I de futsal, City’us Târgu-Mureş, a pierdut marţi seara în ultima etapă a sezonului regulat, 5-6 pe teren propriu cu formaţia FK Odorheiu Secuiesc. Ultima etapă a confirmat şi prin prisma celorlalte rezultate ale rundei că sezonul a fost cel mai echilibrat din ultimii ani. Harghitenii s-au prezentat ca cea mai în formă echipă a finalului, reuşind să administreze şi singura înfrângere echipei Autobergamo Deva, tocmai pe terenul acestora. În jocul de la Târgu-Mureş, deşi City’us avea nevoie de o victorie pentru a încheia pe prima poziţie, oaspeţii s-au arătat mai motivaţi şi cu un moral superior, reuşind să înscrie de patru ori la rând prin acelaşi jucător, Szöcs, după ce au fost conduşi cu 2-0, cu goluri reuşite de Al-Ioani (în minutul 9) şi Nicuşan (12). La pauză, mureşenii aveau 2-1 şi au restabilit egalitatea la mijlocul reprizei secunde prin dubla lui Gherman (min. 29 şi 30). Acelaşi Szöcs a reuşit al cincilea său gol şi şi-a readus echipa în avanataj în minutul 34. Echipa lui Kacso Endre a egalat în minutul următor prin Csoma Alpár, dar harghitenii au obţinut victoria în ultimul minut, prin golul lui Szecsi.

De pe locul secund, avantajul terenului până la finală

Sezonul regulat a fost câştigat astfel de Autobergamo Fiat Deva, cu 53 de puncte, urmată de echipa din Odorheiu Secuiesc şi City’us Târgu-Mureş, ambele cu câte 50 de puncte. Golaverajul mai bun îl are echipa harghiteană, dar criteriul este cel al jocului direct (cu 8-4 pentru City’us în tur). Mureşenii ar fi putut încheia pe primul loc chiar şi cu această înfrângere dacă echipa Autobergamo Deva pierdea pe teren propriu cu Spicom Sfântu Gheorghe, condiţii în care cele trei erau la egalitate de puncte. Devenii au câştigat cu 7-6 şi astfel mureşenii vor avea avantajul terenului propriu doar până la eventuala finală. În primul tur din play-off, City’us va întâlni la începutul lunii mai CSMS Iaşi, după sistemul cel mai bun din trei partide, cu două pe terenul celei mai bine clasate. În semifinale ar urma să întâlnească învingătoarea dintre FK Odorheiu Secuiesc şi Dunărea Călăraşi. Până la startul în play-off, se vor disputa partidele din sferturile de finală ale Cupei României, unde City’us va susţine partida „în familie” cu echipa secundă, marţi, 22 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor.

Acest articol este susţinut de Squash Center Mureş – http://squashmures.com/
Str. Cuza Vodă 24-26. Rezervări la 0741 920 010

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.