Share

Home / Sport / „Sky is not the limit”, demonstraţie susţinută de CJ Mureş

„Sky is not the limit”, demonstraţie susţinută de CJ Mureş

Consiliul Judeţean (CJ) Mureş va sprijini Aeroclubul României cu suma de 30.000 lei pentru organizarea demonstraţiei aeronautice „Sky is not the limit”, care va avea loc în perioada 24-25 mai, pe Aerodromul Târgu-Mureş.
Spectacolului aeronautic „Sky is not the limit” antrenează concursul a 30 de piloţi, paraşutişti şi personal auxiliar extern, iar organizatorii estimează un număr de peste 7.000 de spectatori care vor avea ocazia să vadă demonstraţiile unei aeronave Extra 3001 de înaltă acrobaţie, două aeronave Zlin 142, trei aeronave ultrauşoare Ikarus, planoare de înaltă acrobaţie  IAR 35 şi şcoală IS20B2 şi a echipajelor de paraşutişti care vor evolua individual şi în formaţie, alături de baloane cu aer cald. “Începând cu anul 2009, Aeroclubul României a coordonat desfăşurarea acestui tip de activitate şi în Târgu-Mureş, însă costurile ridicate pe care le presupune organizarea unui astfel de eveniment şi în anul 2014, a determinat instituţia să solicite Consiliului Judeţean Mureş să suporte cheltuielile generate de activitatea de zbor propriu-zisă în valoare de 30.000 lei. Această sumă este destinată acoperirii costurilor ridicate ale carburanţilor necesari antrenamentelor şi demonstraţiilor oficiale”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele CJ Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: “Cupa Verii” 2019, competiţie de fotbal cu şi despre poliţişti

În perioada 20 mai – 7 iunie,  la nivelul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a …

Share
Share