Jurnal de astre 1 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec

Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi pot fi apreciate, dacă nu uitaţi să cereţi şi părerea celor din jur.Vă sfătuim să nu faceţi exces de zel asumându-vă prea multe responsabilităţi, pentru că există riscul să nu le faceţi faţă.
*Taur
Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Cei din jur nu vă înteleg corect dorinţa de schimbare.Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine.Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele de serviciu.

*Gemeni
Dimineaţa vă întâlniţi cu o cunoştinţă cu care nu v-aţi văzut de mult, care vă invită la o petrecere.Vă sfătuim să nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune.Fiţi cinstit şi recunoaşteţi-vă greşelile!

*Rac

Reuşiţi să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale.După-amiază vă simţiţi excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveţi grijă să nu monopolizaţi conversaţia!Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

*Leu
Dimineaţa sunteţi pus pe fapte mari şi vă asumaţi o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine.Puteţi să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi investiţii inspirate, dar vă sfătuim să fiţi prudent.
*Fecioară
Este o zi bună pentru a face schimbări în casă.Puteţi să vă apucaţi de reparaţii, reamenajari, zugrăvit . Apelaţi la ajutorul prietenilor şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi!S-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă enerveze cu sugestiile sale foarte insistente.
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE