Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

Distribuie

* Berbec

Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe toate planurile. Vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă.Sunteţi foarte diplomat, comunicaţi cu uşurinţă şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.După-amiază s-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de familie.

 

*Taur

Aveţi un succes deosebit în societate şi în afaceri.Dimineaţa hotărâţi să plecaţi într-o călătorie importantă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Spre seară, vă bucuraţi de laude din partea întregii familii.Ar fi bine să nu vă culcaţi pe lauri.

*Gemeni

 

Sunteţi foarte bine dispus şi luaţi decizii inspirate în problemele de natură financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri delicate şi aveţi posibilitatea să terminaţi lucrări începute mai demult.Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere din anturaj. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile.

 

*Rac

 

Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj.Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare.Sunt şanse să obtineţi câştiguri frumoase din activităţi comerciale.

 

*Leu

Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere.Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.

 

*Fecioară

Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor.Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal.Vă recomandăm să nu aveţi ezitări.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.