Jurnal de astre 2 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă

Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere.Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung.Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Surmenajul fost introdus!

 

*Scorpion

Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult.Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare.

 

*Săgetător

Dimineaţa primiţi un cadou de la o persoană dragă.Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi colaboraţi excelent cu cei din jur.Spre seară este posibil ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere. Ar fi bine să vă feriţi de excese.

 

*Capricorn

Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor, în special legate de casă.Prietenii şi rudele vă ajută să terminaţi o lucrare complexă.Vă sfătuim să fiţi mai detaşat.

 

*Vărsător

Este momentul să porniţi o afacere planuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte.Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort.

 

*Peşti

Dimineaţa vă hotărâţi să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. S-ar putea să organizaţi o petrecere, împreună cu caţiva prieteni.Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE