Jurnal de astre 1 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec 

Dimineaţa s-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. Aveţi mai mult noroc după-amiază.O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptaţi, vă veţi îmbunătăţi situaţia financiară.

*Taur

Aveţi succes pe plan sentimental şi în societate. După-amiază, primiţi veşti bune, din cauza cărora vă schimbaţi programul.Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere.Vă sfătuim să tineţi cont de intuiţie.

*Gemeni

Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le sustineţi cu încăpăţânare. Vă sfătuim să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate.Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală.

 

*Rac

Dimineaţa faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită.Sunteţi bine dispus, pentru că vă simţiţi înconjurat de prieteni adevăraţi.Tineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă, în special dacă aveţi de luat decizii importante

 

*Leu

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă.Astăzi puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice.Munca depusă işi va arăta rezultatele în scurt timp.

*Fecioară  

Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională.Puteţi avea succes în activităţile intelectuale şi sociale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE