Home / Invatamant / Congresul ARSW, în mai

Congresul ARSW, în mai

Distribuie

Disciplina de Pedodonţie-Ortodonţie din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş în colaborare cu Asociaţia Română de Straight Wire (ARSW), organizează, în perioada 16-18 mai, la Braşov, al V-lea Congres Internaţional al ARSW. „Comitetul de organizare a pregătit un excelent program ştiinţific care reuneşte lectori recunoscuţi pe plan mondial: prof. dr. Davide Mirabella (Italia), prof. dr. Raffaele Spena (Italia), prof. dr. Luca Lombardo (Italia), prof. dr. Yong-min Jo (Germania), dr. Branislav Vidovic (Serbia), prof. dr. Denis Reagan (Marea Britanie). De la prezentări nu vor lipsi colegii noştri mai tineri care vor aduce, cu siguranţă, un suflu nou dezbaterilor prin împărtăşirea concluziilor unor studii inedite pe care le-au conceput şi coordonat. De asemenea, participanţii la congres vor avea ocazia să descopere Braşovul, un oraş extrem de important în istoria ţării. Cuprins între crestele munţilor Carpaţi Meridionali, şi recunoscut pentru arhitectura gotică, barocă şi renascentistă, Braşovul este unul dintre cele mai vizitate oraşe din România. Invitaţii vor putea participa şi la expoziţia de produse şi echipamente de ortodonţie, deschisă pe toată perioada Congresului. Şi în acest an se va acorda o atenţie deosebită premiilor acordate pentru cele mai bune prezentări orale şi postere. În speranţa că veţi fi alături de noi, vă trimit cele mai alese gânduri împreună cu toată preţuirea mea”, a transmis prof. dr. Mariana Păcurar, preşedintele Congresului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.