Jurnal de astre 1 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec
Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur.Ca să nu vă îndepărtaţi prietenii, vă recomandăm să vă stăpâniţi agresivitatea.

*Taur
Sunteţi iritat şi nu este exclus să aveţi o reacţie dură faţă de partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă schimbaţi atitudinea.Este indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii.Pe plan financiar, luaţi o decizie care vă va aduce în curând beneficii considerabile.
*Gemeni
Sunteţi excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii.După-amiază s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă din altă localitate.Spre seară vă regăsiţi calmul şi echilibrul.

*Rac
Nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neaşteptate. S-ar putea să aveţi musafiri sau să fiţi invitat la rude.Cu această ocazie, este posibil să aflaţi informaţii de care aveaţi nevoie pentru a demara o afacere.

*Leu
Nimic nu vă este pe plac,nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită.S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui eşec în afaceri.Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. O ceartă cu partenerul de viaţă ar putea deteriora relaţiile sentimentale.

*Fecioară
Dimineaţa, o serie de evenimente neaşteptate vă împiedică să vă respectaţi programul.Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiţi un eşec care să vă descurajeze.Vă recomandăm să vă păstraţi optimismul.
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE