Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

Distribuie

*Berbec

Dimineata s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va farmeca. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic. Puteti sa va bazati pe intuitie.

*Taur

Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune. Spre seara, veti fi romantic si este posibil sa faceti un cadou persoanei iubite. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

*Gemeni
Aveti sanse sa cumparati un obiect de valoare, dorit de multa vreme de intreaga familie. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie sa ramaneti la munca pana seara tarziu.

*Rac
Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

*Leu

Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. La o petrecere, veti face cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea ca atractia sa fie reciproca si sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

*Fecioară

Sunt sanse sa faceti un pas foarte important in viata. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa mergeti inainte, daca sunteti hotarat. Ar fi bine sa nu neglijati problemele profesionale.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU. Reghineanca Mirona Maura Toncean, două medalii de argint la Campionatul Național de Dans Sportiv

Distribuie Perechea alcătuită din Darius Gabriel Danciu și Mirona Maura Toncean, sportivi legitimați la clubul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.