CSU Medicina încheie sezonul lângă podium CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

CSU Medicina încheie sezonul lângă podium

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut sâmbătă cu 1-3 (25-20, 23-25, 19-25, 20-25) şi a treia partidă în faţa formaţiei Volei Alba Blaj, din cadrul finalei mici a Diviziei A1, disputată în sala UMF din Târgu-Mureş. După ce au cedat cu 3-0 în ambele jocuri disputate în urmă cu două săptămâni la Blaj, mureşencele aveau o sarcină dificilă în încercarea de a întoarce soarta duelului pentru medaliile de bronz. Partida a început foarte echilibrat şi în primul set cele două formaţii s-au aflat pe rând la conducere. S-a mers cap la cap şi după al doilea time out tehnic, la care blăjencele conduceau cu 16-14. Cu câteva blocaje reuşite şi atacuri în teren, elevele antrenorului Atanas Petrov au revenit, au preluat conducerea la 19-18 şi şi-au adjudecat setul cu 25-20.

Plusul de determinare al oaspetelor

În setul secund se părea că mureşencele vor obţine victoria şi se va disputa şi partida a patra, care urma să se joace duminică seara. Foarte disputat şi spectaculos, setul a fost controlat în mare parte de mureşence, care s-au aflat aproape în permanenţă la conducere. După 16-13 în favoarea lor la al doilea timp de odihnă, „medicinistele” au reuşit să se menţină în avantaj până spre finalul setului, având aproape în permanenţă cele două puncte necesare câştigării setului. Susţinută de un numeros grup de suporteri, oaspetele au reuşit spre finalul setului să treacă la conducere şi au valorificat prima minge de set, cu o preluare defectuoasă a liberoului Camila Gomez, care a reuşit dealtfel şi de această un meci foarte bun. Decise să încheie duelul în doar trei jocuri, blăjencele s-au impus şi în următoarele două seturi, repetând scorul înregistrat în cele două partide din sezonul regulat, în care mureşencele au câştigat câte un singur set. Cele două echipe încheie sezonul pe locurile 3 şi 4 şi au reuşit în acest campionat un important pas înainte, care le asigură ambelor participarea în ediţia viitoare a cupelor europene.

CSU Medicina a început cu sextetul: Roxana Iancu, Gabriela Tsvetanova, Alexandra Trică, Iuljia Popova, Irina Radu, Andreea Petra şi Camila Gomez libero. Au mai jucat: Alexandra Pintea, Florentina Ivanciu, Carmen Mateaş, Mihaela Ozun.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • FELICITARI FETELOR, DIN CATE CUNOSC EU ESTE CEA MAI BUNA REALIZARE A CLUBULUI, CLUBUL NOSTRU CS TORPI MS DORESTE DIN SUFLET SA LE FELICITE PE FETE SI SA LE ASIGURAM CA VOM FI MEREU ALATURI DE ELE. FELICITARI CONDUCERII CLUBULUI, LUI LAURENTIU MAGDAS IN SPECIAL.

    CU STIMA
    CONDUCEREA CS TORPI MS

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE