Share

Home / BC Mures / Şapera, străin de vocabular şi fair play

Şapera, străin de vocabular şi fair play

 

Ca mulţi antrenori care sunt afectaţi de înfrângerea echipei lor şi caută justificări şi vinovaţi, tehnicianul piteştenilor de la BCM U, Hristu Şapera a recunoscut doar parţial superioritatea echipei BC Mureş Târgu-Mureş, după ce echipa sa porneşte înaintea celor două partide de la Piteşti cu un scor general de 0-2. „BC Mureş este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului şi de fiecare dată când i-am întâlnit ne-am propus să-i ţinem sub 20 de puncte pe sfert. Am reuşit acest lucru în al doilea meci în trei din cele patru sferturi. Nu am reuşit asta în sfertul trei şi cred că acolo s-a decis soarta partidei. Consider că în trei dintre sferturi am făcut o treabă bună, dar acum vom pregăti meciurile de acasă, pentru noi seria abia acum începe”, a declarat după a doua partidă Hristu Şapera.

Instigatorul acuză

Cu exprimări mai mult decât evazive, fără să dea detalii exacte, Şapera a contestat maniera de arbitraj şi chiar securitatea de pe culoarele spre vestiare. „Nu vreau să comentez arbitrajul, dar nu mi s-au părut corecte unele decizii împotriva noastră, cu acele faulturi tehnice, în timp ce jucătorii gazdelor instigau în permanenţă. Sunt dezamăgit şi de securitatea pe culoarele vestiarelor, unde acestora li s-a permis în continuare să instige”, a spus antrenorul piteştenilor. Considerând că s-au produs incidente i s-au cerut detalii privitoare la aceste declaraţii. Şapera a fost în continuare evaziv, pesemne nestăpânind suficient acest termen şi uitând că în ediţia trecută a campionatului el era acela care intra în polemici cu suporterii din tribune (aceea se numeşte mai degrabă instigare), dar şi de felul în care au fost trataţi mureşenii, jucători, conducere şi suporteri la Piteşti. După ultima partidă din campionat dintre cele două formaţii, încheiată cu victoria echipei sale după prelungiri, Şapera nu a avut nimic de contestat. Se pare că marea lipsă a sa este că nu ştie să piardă. Acesta este unul dintre lucrurile care se învaţă din sport.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se acordă Distincțiile ”ALAE”!

Consiliul Județean Mureș organizează marți, 11 februarie, de la ora 11.00, în Sala Mică a …

Share
Share