Start mai greu, final dominat BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Start mai greu, final dominat

În al doilea meci de pe teren propriu din play off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin disputat cu BCM Argeş Piteşti, BC Mureş a luat o opţinune serioasă pentru calificarea în semifinale. Mureşenii au suferit în prima parte, reuşind să egalaze abia înainte de pauză, după care au dominat repriza secundă şi s-au impus cu 80-69 (14-22, 20-12, 30-21, 16-14). Dacă în prima partidă au reuşit să trimită în coş doar de trei ori din afara semicercului, din 21 de tentative, sâmbătă au înscris jumătate din cele 22 de aruncări. Primul sfert a fost dominat clar de argeşeni, care au condus în permanenţă, având chiar la 10 puncte avantaj. Mureşenii s-au apropiat în sfertul secund la un singur punct, dar au reuşit să egaleze prin Peciukas abia în ultima secundă înaintea pauzei, care după un coş de două puncte a reuşit “treiţa” pe sirenă.

Mai concentraţi după pauză

La reluare, piteştenii au reuşit din nou desprinderea la 6 puncte, “tigri” reuşind pentru prima dată să treacă la conducere abia în a doua jumătate a sfertului trei. De aici încolo nu au mai cedat iniţiativa şi în ultimul sfert au avut în câteva rânduri avantaj chiar de 16 puncte. Dacă în prima partidă finalul a fost pe muchie de cuţit, mureşenii au reuşit în a doua să păstreze distanţa la peste 10 puncte până la final. Şi în al doilea meci, Martinic a reuşit cel mai mare număr de puncte pentru mureşeni, cu 21, dintre care 4 aruncări de 3 puncte. L-au urmat: Mladenovic 16, Peciukas 15 (2×3), Ivanovic 13 (2), Jelenic 10 (2), Lupusavei 3 (1), Jucan 2. A mai evoluat Andrija Ciric, revenit după o lungă perioadă de absenţă, cu peste 11 minute petrecute pe parchet, dar acesta nu a forţat nota.

De la oaspeţi, cel mai bun marcator a fost Barro, care a înscris 17 puncte, fiind urmat de Barac şi Ulmer, cu câte 16, ultimul reuşind 4 aruncări de la distanţă, dintre cele 6 ale echipei sale. Următoarele două partide vor avea loc la Piteşti, în 2 şi 3 mai, a doua doar în cazul în care argeşenii câştigă primul joc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE