FOTO: Transmisiune de Liga Campionilor la Gala UNITER 2014 Cultură
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

FOTO: Transmisiune de Liga Campionilor la Gala UNITER 2014

Ediţia din acest an a Galei Premiilor UNITER, care va avea loc luni, 28 aprilie, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş, va fi transmisă în direct de postul naţional de televiziune, începând cu ora 21.00. Ca şi în anii precedenţi, transmisiunea va fi realizată de unul dintre cele mai performante care ale TVR, utilizat şi la filmarea meciurilor de fotbal din Liga Campionilor.

Car TV cu 10 camere

Producătorul Galei UNITER de la Târgu-Mureş este Ruxandra Ţuchel, pe care am găsit-o duminică, 27 aprilie, în febra repetiţiilor pentru marele eveniment de luni. „Ca în fiecare an, Gala UNITER presupune un tipic de realizări. Avem de obicei nevoie de trei zile de repetiţie, de fapt trei repetiţii, două înaintea zilei de spectacol şi una în ziua spectacolului. Este un program foarte complex, atât din punct de vedere al desfăşurării pe scenă, cât şi pentru publicul din faţa televizorului. De ce? Pentru că transmisiunea cuprinde foarte multe manevre tehnice, va fi un decor mixt, pentru teatru şi video, ceea ce necesită un anume tip de montaj, de grafică şi de scris. Dintotdeauna Gala UNITER se face cu unul din cele mai performante care ale Televiziunii Române, este vorba despre carul 6, care de trei ani este car HD, cu zece camere cu posibilităţi tehnice speciale”, a declarat, pentru cotidianul „Zi de Zi”, Ruxandra Ţuchel.

Aceeaşi echipă de 15 ani

Echipa care transmite cel mai important eveniment al teatrului românesc este una sudată, şi cuprinde nume cu greutate din domeniul televiziunii. „Echipa e mereu aceeaşi, e vorba de Luminiţa Dumitrescu – regizor artistic din partea TVR, de mine, care sunt producătorul acestui eveniment de 15 ani, e vorba de carul 6 unde îi regăsim pe Iulian Prorocu – inginerul şef al carului, echipa de sonorizare coordonată de Sorin Iacob şi regizorii muzicali Liviu Elekeş şi Liana Elekes, Lucian Bojor – regizor de montaj şi Aurel Piţigoi – director de imagine. Toţi suntem în această formaţie de 15 ani, întotdeauna am fost împreună cu regizorul Cornel Todea, din nefericire din 2013 după ce a făcut pactul cu eternitatea am rămas fără el. E de neînlocuit, asta e clar, e a doua ediţie pe care încercăm să o facem conform formatului pe care el l-a lansat. Practic, vorbim de Gala UNITER, un eveniment care se confundă cu două personalităţi: cu Ion Caramitru pe de o parte şi cu Cornel Todea pe cealaltă parte”, a precizat Ruxandra Ţuchel.

[zizigallery id=1191]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • A fost un eveniment foarte reusit, de care ar trebui sa fie mandru fiecare tirgumuresean!
    Domnului care a comentat mai sus doresc sa ii transmit ca am beneficiat multi de acest eveniment si prefer ca banii orasului sa tot mearga pe evenimente din acestea, decat pe altele de prost gust. Pe langa asta, domnul Dobre a facut un gest minunat judetului nostru! Si cu tristete in inima spun ca absenta domnului primar a fost dezamagitoare. Eu sunt un cetatean care pot sa spun ca isi iubeste primarul si il voi iubi si respecta in continuare pentru ca este primarul meu, dar ar fi trebuit de data aceasta sa se gandeasca la oamenii care l-au asteptat, cetatenii pe care ii conduce si nu la dispute politice.
    Sublimitatea acestui eveniment ar fi acoperit orice miros urat al politicii din orasul nostru…

    Domnule primar si domnule presedinte al consiliului, nu va mai dusmaniti, ca nu faceti bine nimanui! Tg.Mures merita omenia dumneavoastra 🙂

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE