Home / Reghin / Jurnal de astre 2

Jurnal de astre 2

Distribuie

*Balanţă
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere.Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung.Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!
*Scorpion
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult.Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare.Seara, petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să primiţi vizita unor rude.
*Săgetător
Astăzi daţi dovadă de mult curaj în afaceri.Vă sfătuim să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă.După-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele casei. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să vă întrebaţi dacă nu cumva chiar are dreptate.
*Capricorn
Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioadă prea bună. Căutaţi noi surse de venituri!Spiritul de aventură şi optimismul vă determină să vă asumaţi riscuri. Vă recomandăm fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile financiare.
*Vărsător
Treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi optimismului cu care începeţi ziua.După-amiază faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită.Vă recomandăm să vă bazaţi doar pe banii pe care îi aveţi. Nu contaţi pe sumele promise pentru o colaborare!
*Peşti
Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent.Este cazul să fiţi mai prudent. Astăzi sunteţi predispus la greşeli şi există riscul să pierdeţi bani.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.