Jurnal de astre 1 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec
Ziua este favorabilã studiului şi comunicãrii.Puteţi obţine câştiguri importante din tranzacţii financiare.În partea a doua a zilei, sunteţi anunţat că trebuie să plecaţi într-o călătorie în interes de afaceri, iar partenerul de viaţă este nemulţumit.
*Taur
Nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută în cămin. Păstraţi-vă calmul şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină.N-ar strica să fiţi mai tandru cu partenerul de viaţă.
*Gemeni
Puteţi obţine cu uşurinţă mici câştiguri financiare, însă vă recomandăm să fiţi prudent.În partea a doua a zilei, reuşiţi să tensionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Se pare că aveţi o idee fixă în legătură cu schimbarea stilului de viaţă.Tineţi cont de sfaturile unui prieten cu multă experienţă!
*Rac
Dimineaţa sunteţi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă.Vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii.Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Nu vă speriaţi! Poate fi vorba despre o simplă indigestie, care dispare repede.
*Leu
S-ar putea să plecaţi într-o deplasare neaşteptată. Nu este cazul să regretaţi schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dumneavoastră un nou început.Aveţi succes pe plan social si financiar. Profitaţi de acest context favorabil!
*Fecioară
Sunteţi în formă, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Ziua este favorabilă investiţiilor, demarării unei afaceri şi călătoriilor în interes personal.În partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE