Jurnal de astre 1 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec 

Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul.În cursul dimineţii, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

*Taur

În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie.Iniţiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi. Nu are rost să insistaţi.Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

*Gemeni

În cursul dimineţii, s-ar putea ca şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă sustineţi cauza cu mult calm.Un prieten s-ar putea să vă ajute să rezolvaţi repede situaţia.

*Rac

Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei, refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni.Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi prietenilor, mai ales dacă vă solicită sprijinul.

*Leu

Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită.Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

*Fecioară

Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur.Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să fiţi mai înţelegător.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE