Home / Sanatate / O nouă şansă la viaţă pentru Laura

O nouă şansă la viaţă pentru Laura

Laura Cîmpian are 37 de ani şi este mama unei fetiţe de 11 ani. Asistentă medicală de profesie, la Clinica de Neurochirurgie din Târgu-Mureş, Laura a devenit din asistentă pacientă şi suferă de o tumoră cerebrală, care necesită o intervenţie la o clinică din Germania, operaţie care costă nu mai puţin de 50.000 euro, o sumă mult prea greu de suportat de către familie. Laura are nevoie de ajutorul nostru, al celor care-i putem reda speranţa la viaţă.

„Doamne, ajută-mă, nu mă lăsa!”

Atunci când a aflat că suferă de crunta boală, Laura a simţit că i se prăbuşeşte cerul în cap şi a început o luptă pe care îşi doreşte să o câştige. Laura are şi un blog pe care scrie şi spune că are, înainte de toate, încredere în Dumnezeu, care a ajutat-o de fiecare dată şi speră că şi acum va face la fel. „Atunci când am aflat că am tumoră cerebrală s-a rupt ceva în mine. Sunt un simplu om al acestei planete numită Pământ, sunt unul din acei oameni căruia destinul i-a croit o altă viaţă în data de 13 ianuarie 2013. Nu mă pot gândi la viitor, trăiesc doar clipa, doar azi, nu ştiu ce va fi mâine sau poimâine, ştiu doar că trebuie să-mi continui lupta începută pentru mine, dar mai ales pentru Alex. Este greu, dar nu mă voi lăsa, voi lupta. Ştiu că există oameni cu caracter, oameni cu bun simţ, oameni care nu au uitat să-şi ajute aproapele. Acelora le mulţumesc. Drumul este lung, finalitatea doar Dumnezeu o ştie în cazul meu şi al familiei mele. Doresc pe această cale să vă cer ajutorul, vă rog să faceţi cunoscută povestea mea, este apelul meu către voi toţi. Şi ştiu că acolo sus există un Doamne Doamne, care nu mă lasă nici acum. El a fost de multe ori alături de mine şi mă rog să fie şi acum cu mine. Doamne, ajută-mă! Întinde mâinile spre mine şi dă-mi ajutorul Tău, nu mă lăsa”, a scris Laura pe blogul personal.

Citeste si:  10 rețele de screening pentru prevenirea cancerului de col uterin în Regiunea Centru

Cei care au bunăvoinţa de a o ajuta pe Laura Cîmpian, pot să doneze orice sumă. Donaţiile se pot face în următoarele conturi deschise la banca BRD, Sucursala Târgu-Mureş, pe numele Cîmpian Laura. Pentru Eeuro – Cod swift :BRDEROBU Cont Nr: RO78BRDE270SV8505813270, Sucursala Targu-Mureş, strada Călăraşilor nr. 11, Cod 540046, judeţul Mureş.

Pentru  Lei – Cont Nr: RO82BRDE270SV85058052700, Sucursala Târgu-Mureş, strada Călăraşilor, nr.11, Cod 540046, judeţul Mureş. Telefon contact 0742-462.205 şi blog http://lauracimpian.wordpress.com.

În plus, prin bunăvoința reprezentanților Asociației M.A.M.E, oamenii care doresc să o ajute pe Laura pot să trimită, în perioada 1-31 mai, un SMS la numărul 8826, donând astfel 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Cosmote și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

 

 

0 comentarii

  1. lipseste un „0” la sfarsit de la contul in euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Vizite sistate într-un spital mureșean, din cauza COVID-19

Conducerea Spitalului Municipal Sighișoara a anunțat luni, 1 august, prin intermediul unui comunicat de presă, …