Jurnal de astre 1 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec 

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile.Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru ca sunteţi predispus la accidente de circulaţie din vina dumneavoastră.

*Taur

Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeti. Acordaţi prioritate problemelor importante!Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

*Gemeni

Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă.Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

 

*Rac

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care va indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante. Nu vă manifestaţi nervozitatea!

*Leu

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare.Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program.

*Fecioară

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie.În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente.Vă sfătuim să evitaţi călătoriile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE