Jurnal de astre 2 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie.Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase.Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

*Scorpion

Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membrii ai familie şi să nu luaţi o decizie de unul singur.

*Săgetător

Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute.Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.Vă sfătuim să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Se pare că totul se rezolvă.

*Capricorn

Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate.După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

*Vărsător

Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toata dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă.Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii, chiar dacă aceştia insistă. Profitaţi de timpul liber de care dispuneţi şi odihniţi-vă.

*Peşti

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută, care va strica buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul.Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu maşina, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE