FOTO: Smiley, oaspetele sărbătorii tinereţii la Reghin Eveniment
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

FOTO: Smiley, oaspetele sărbătorii tinereţii la Reghin

Ziua Internaţională a Tineretului a fost marcată sâmbătă, 3 mai, în centrul municipiului Reghin, graţie spectacolului organizat de Primăria şi Consiliul Local Reghin cu participarea soliştilor şi trupelor locale alături de invitaţi speciali, momentul special al serii fiind concertul susţinut de îndrăgitul solist Smiley.

Prezentatorul spectacolului a fost şi de această dată Marius Portik, care a invitat artiştii să urce pe scenă, primii care au deschis spectacolul tinereţii de la Reghin fiind trupa Duo Face cu  momentul artistic intitulat “Povestea oului fermecat”. A urmat pe scenă tânăra solistă Maria Grama, care îmbină atât muzica populară, ea fiind solistă în cadrul ansamblului folcloric al Casei de Cultură “Eugen Nicoară” dar şi muzica uşoară, recitalul de sâmbătă seara cuprinzând piese pop din repertoriul românesc şi internaţional. A urmat un nou moment de dans susţinut de membrii trupei de street dance Urban Elements condusă de Sticky man, care a precedat recitalul susţinut de Acs Jozsef.

Recital Andreea Morariu

Dansul şi-a reintrat în drepturi odată cu urcarea pe scenă a tinerilor dansatori de la Street Groove, după care tânăra solistă Andreea Morariu a stârnit aplauze la scenă deschisă graţie recitalului acesteia, unul structurat pe compoziţii popo-rock din repertortiul românesc şi internaţional.

Smiley, primit în ovaţii de tineri

Lumea a început să intre în extaz o dată cu apariţia în spatele scenei a oaspetelului mult aşteptat, Smiley fiind ovaţionat încă de la intrarea în perimetrul locaţiei gazdă. Până să urce pe scenă, atmosfera a fost încălzită de recitalul susţinut de Florin Vos, din care nu au lipsit piesele de pe ultimul său album intitulat “Aşa e viaţa mea”. Momentul mult aşteptat al serii a fost apariţia pe scenă a lui Smiley, nu înainte ca lampioanele oferite de organizatori publicului să se ridice spre cer, după care muzica lui Smiley a ridicat publicul în extaz.

“Mulţumim foarte mult pentru primirea frumoasă pe care ne-aţi făcut-o. Este pentru prima oară când cântăm în această formulă şi ne bucurăm să fim prezenţi la Reghin cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului alături de voi. De Reghin mă leagă prima mea chitară pe care am cumpărat-o şi care era fabricată aici la Reghin, pe care încă o mai am şi acum. Aşa că sunt legat de voi, cel puţin muzical vorbind”, a spus Smiley. A urmat un recital care i-a satisfăcut la culme pe fanii artistului cu piese precum „Dead man walking”, „Cai verzi pe pereţi”, “Dincolo de cuvinte”, “Acasă”, “Cu fuiorul”, “Preocupat cu gura ta” sau “Nemuritori”.

Chitară cadou din partea Mariei Precup

Momentul special a fost cadoul oferit de gazde lui Smiley, primarul Reghinului, Maria Precup, oferindu-i acestui o chitară de Reghin. “Am amânat această zi a tineretului pentru data de 3 mai, pentru că Smiley putea să vină la Reghin doar în această zi. Pentru el am făcut-o şi îi mulţumim că a venit la noi, chiar dacă Reghinul poate este un municipiu mic pentru nivelul lui. Îi mulţumim încă o dată şi din partea noastră, a tuturor, îi oferim o chitară. De asemenea, vreau să mulţumesc şi publicului prezent, el este viitorul nostru şi merită din plin aplauzele noastre. Au fost extraordinari în această seară”, a precizat Maria Precup. Smiley nu i-a rămas dator cu un răspuns, mulţumind în acelaşi timp gazdelor şi publicului prezent pentru primirea şi atmosfera creată. “Să ştiţi că noi cântăm oriunde unde suntem iubiţi, acolo unde suntem chemaţi, acolo unde oamenii ne primesc cu braţele deschise, cu feţele zâmbitoare. Indiferent cât de mic sau de mare e oraşul sau locul în care cântăm, pe noi ne interesează ca oamnenii care ne primesc să fie oameni frumoşi”, a spus Smiley.

Foto : Alin Zaharie

[zizigallery id=1197]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE