Foto. Victorie mare, pas mare spre Liga I pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Foto. Victorie mare, pas mare spre Liga I pentru ASA

În etapa a III-a din tuneul play off al ligii secunde de fotbal, ASA Târgu-Mureş a învins sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 4-1 (1-1) lidera seriei a II-a CS U Craiova. Au înscris: Amauri (min. 13), Verdeş (49), Ndoye (67-11 m), Hanca (86) pentru gazde, respectiv Pleşan (44). Partida a fost controlată de echipa lui Adrian Falub, care a deschis scorul relativ repede, prin Amauri. După un prim şut expediat în minutul 6 de Ndoye din lovitură liberă, scos de sub transvesală de portarul craiovenilor, Amauri l-a executat în minutul 13 cu sânge rece pe Brac, după ce a preluat pe lângă Ganea centrarea lui Voiculeţ. Oaspeţii nu au reuşit să pună presiune pe poarta lui Stăncioiu, care a dat multă siguranţă echipei prin ieşirile inspirate la centrările oltenilor. După o primă jumătate de oră dominată teritorial de mureşeni, cu un singur şut, puţin peste al lui Hora, oaspeţii au echilibrat jocul. În minutul 43, centrarea lui Ganea nu este ajunsă de Ferfelea, dar în minutul următor acesta din urmă reuşeşte un un-doi cu Pleşan, care restabileşte egalitatea cu un şut la colţul lung din interiorul careului. Era prima minge trimisă pe poartă a craiovenilor.

Fără replică după pauză

Prima acţiune periculoasă a reprizei secunde a readus echipa mureşeană în avantaj. Hanca a pătruns pe dreapta şi a trimis pe jos în faţa porţii, de unde Verdeş a trimis în plasă. Roş albaşrti au controlat jocul în continuare, dar şutul lui Hora este reţinut de Brac în minutul 61. După alte cinci minute o acţiune personală a lui Bumba încheiată cu şut întâlneşte în suprafaţa de pedeapsă mâna lui Izvoranu şi centralul gălăţean Adrian Cojocaru indică punctul cu var. Ndoye execută cu multă siguranţă şi mureşenii îşi măresc avantajul. În minutul 73 Verdeş se grăbeşte în careu şi trimite dezechilibrat şi slab, în braţele lui Brac. După doar două minute, al doilea penalty pentru gazde, la un corner executat de pe stânga de Bumba, oprită involuntar cu mâna de Pătraşcu. Verdeş trimite însă peste poartă. Oaspeţii încearcă să revină în joc, dar şutul lui Valkis de la marginea careului trece pe lângă poartă. Hanca stabileşte scorul final în minutul 86, la o fază prelungită în careul craiovenilor, care au bâlbâit mingea în faţa porţii. În afara golului din minutul 44, echipa lui Gabi Balint a pus în pericol poarta mureşenilor doar în minutele de prelungire. Şutul lui Ferfelea este respins în corner de Stăncioiu, după care acesta l-a reţinut pe cel expediat de Jason Vandelanoitte şi mureşenii au încheiat partida cu o victorie concludentă, care i-a propulsat pe prima poziţie, după trei victorii în cele trei etape ale play off-ului. Urmează miercuri partida de la Bistriţa, ultima învingătoare a mureşenilor, 2-1 în penultima etapă a campionatului regulat. În celelalte două partide din play off, Gloria Bistriţa a învins pe teren propriu cu 2-1 pe FC Olt şi se află la patru puncte în urma mureşenilor, iar CSM a obţinut trei puncte la Reşiţa, 2-0 cu Metalul şi i-a egalat la puncte, dar la 7 şi 8 de locurile promovabile.

Au evoluat formaţiile:

ASA: Stăncioiu- Hanca (’90+1 Al. Dan), Vârtic, Bejan, Sepsi, Ndoye, Hora, Voculeţ, Bumba, Amauri (’77 Buhăescu), Verdeş (’81 Huiban)

CSU: Brac- Ljubinkovic, Izvoranu, Pătraşcu, Vătăjelu, Varga (’64 Sin), Vandelanoitte, Pleşan (’57 Valkis), Ferfelea, Cr. Ganea (’72 Şerban), Curelea.

[zizigallery id=1200]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE