FOTO: „Weekend”-ul, deschis oficial Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 77 Vizualizări

FOTO: „Weekend”-ul, deschis oficial

Sute de târgumureşeni au participat sâmbătă, 3 mai, la serbarea câmpenească prilejuită cu ocazia deschiderii sezonului estival din Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”, binecunoscutul „Weekend”. Evenimentul, organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş, a adus laolaltă oameni de toate vârstele, atmosfera fiind susţinută de artiştii Cătălin Crişan şi Vigh Agnes, solistă de muzică populară maghiară.

Asaltat în prima zi din noul sezon

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, le-a transmis târgumureşenilor gânduri bune cu ocazia deschiderii noului sezon la „Weekend” şi s-a bucurat să vadă că oamenii au ales să ia parte într-un număr atât de mare la serbarea câmpenească. Vremea bună i-a îndemnat pe câţiva curajoşi să facă şi prima baie din acest sezon. „Dacă nu era 1 mai sunt absolut convins că lumea s-ar fi luat după noi, după Târgu-Mureş, pentru modul în care ştim să ne deschidem locurile frumoase, ori deschiderea „Weekend-ului”, a Complexului pe care toată lumea începe să îl aprecieze şi să-l frecventeze tot mai mult este una din marile plăceri pe care le sărbătorim sau le deschidem împreună. Vă mulţumesc mult că veniţi, pentru că acest lucru înseamnă că preţuiţi aceste locuri, iar pentru noi nu există nimic mai plăcut decât să ştim că dumneavoastră vă simţiţi bine. Pentru acest an, tarifele vor rămâne ca în anii trecuţi, regret că n-au reuşit să-mi pregătească softiştii cartela pentru târgumureşeni, pentru că ştiţi foarte bine că suntem asaltaţi de foarte mulţi turişti şi atunci mureşeanul trebuie să aibă măcar posibilitatea de a intra un pic mai repede şi preţul rămâne confidenţial, pentru că după aceea apar discuţii. Oricum, modul în care întreţineţi „Weekend-ul”, modul în care oamenii se manifestă, fără să distrugă şi să se simt bine, nu reprezintă decât o provocare. Pentru anul acesta, dacă lucrurile merg bine, începem lucrările şi la „Weekend-ul” celălalt, pentru că după cum vedeţi, chiar dacă populaţia scade, locurile îndrăgite devin neîncăpătoare. Le mulţumesc şi celor care au avut grijă să avem o iarbă atât de frumoasă, să ştiţi că în spate stau sute de ore de muncă, iar apa vă aşteaptă, bineînţeles”, a transmis primarul municipiului Târgu-Mureş.

Muzică pentru toate gusturile

Serbarea câmpenească a debutat cu o serie de cântece din repertoriul popular maghiar, interpretate de către Vigh Agnes şi a continuat cu un recital marca Cătălin Crişan, care le-a transmis mureşenilor bucuria de a lua parte la acest eveniment. „Mulţumesc, în primul rând, domnului primar pentru că s-a gândit la mine. Eu vin de la Baia Mare acum şi mă bucur tare mult că sunt în faţa dumneavoastră, sper să vă facă plăcere ceea ce voi cânta. O să vă cânt numai compoziţii proprii, versuri şi orchestraţii proprii, melodii mai noi, melodii mai vechi şi unele poate chiar în primă audiţie”, a transmis Cătălin Crişan.

 

Text: Teodora MÎNDRU

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1196]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE