Blaga şi Negoiţă, rocadă de funcţii între Spitale Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Blaga şi Negoiţă, rocadă de funcţii între Spitale

Începând de luni, 5 mai, Cosmin Blaga este noul purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, în timp ce Mariana Negoiţă ocupă aceeaşi funcţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş. Amândoi îşi doresc să promoveze actul medical de calitate din Târgu-Mureş şi să realizeze o strategie consistentă pentru anii următori, una care să aibă în centrul atenţiei pacientul.

Obiectiv, promovarea actului medical de calitate

Contactat de cotidianul „Zi de Zi”, Cosmin Blaga  a mărturisit că şi-a propus să continue ce a reuşit să realizeze la SCJU Târgu-Mureş, şi anume promovarea actului medical de înaltă calitate din Târgu-Mureş. „O să fac în continuare ce am reuşit să fac la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, şi anume să promovez actul medical, care este de o înaltă calitate la Târgu-Mureş, iar acest lucru trebuie să-l vadă toată lumea. Dincolo de orice probleme, de finanţarea slabă, de problemele de personal, la Târgu-Mureş chiar au loc intervenţii complexe care fac cinste oraşului, iar îmi doresc să promovez în continuare această activitate a Spitalului Clinic Judeţean Mureş”, a declarat Cosmin Blaga, noul purtător de cuvânt al SCJ Mureş.

Strategie consistentă pentru anii următori

La rândul său, Mariana Negoiţă îşi propune, odată cu această rocadă, să realizeze, împreună cu echipa Spitalului, o strategie consistentă pentru anii următori, care să aibă în centrul atenţiei pacientul, declarând că funcţia de purtător de cuvânt al SCJU Târgu-Mureş reprezintă o provocare personală, care îi va îmbogăţi experienţa profesională. „Într-o organizaţie, indiferent că este o instituţie publică sau o companie privată, comunicarea are un rol strategic. Funcţia de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgentă Târgu-Mureş reprezintă pentru mine o provocare personală, care, sunt convinsa că-mi va îmbogăţi experienţa profesională. Îmi propun, în primul rând, să respect o regula de baza care m-a ghidat până acum atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, şi anume cea a onestităţii. Sper să mă integrez cât mai repede în noua echipa, iar împreună să realizăm o strategie consistentă pentru anii următori, strategie care să aibă în centrul atenţiei pacientul. Pe de altă parte, pentru a rezista în această lume în care totul se schimbă extrem de repede, ne propunem să fim transparenţi faţă de pacienţii noştri, coerenţi şi consistenţi în mesajele pe care le transmitem. Este foarte important ca în aceasta muncă de comunicare să existe permanent un echilibru între ceea ce aşteaptă publicul – salariaţii, presa, pacienţii – şi constrângerile care se impun. Totul trebuie planificat atent la fiecare pas, pentru a nu strica ce ai construit până în acest moment”, a declarat Mariana Negoiţă, noul purtător de cuvânt al SCJU Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE