Share

Home / Cultură / Şase ani de emisie pentru TVR Târgu-Mureş

Şase ani de emisie pentru TVR Târgu-Mureş

Cel mai tânăr studio teritorial al Televiziunii Române, TVR Târgu-Mureş, a împlinit luni, 5 mai, şase ani de la prima emisie. Din 5 mai 2008, telespectatorii din centrul Transilvaniei beneficiază de programe TV care conţin informaţii ce reflectă viaţa comunităţii române şi maghiare din zonă.

Emisiuni pentru toate gusturile

Potrivit unui comunicat de presă semnat de echipa TVR Târgu-Mureş, grila de programe a studioului include emisiuni informative în limba română şi maghiară, reportaje, anchete, talk-show-uri, muzică, divertisment, emisiuni sociale, economice, de sănătate, mediu, culturale, toate reflectând istoria şi tradiţiile din Mureş, Covasna, Harghita, Alba, Braşov şi Sibiu. “Programele TVR Târgu-Mureş servesc unei palete largi de public din tot spectrul societăţii. Producţiile acoperă  în mod echilibrat toate genurile de tv: ştiri, emisiuni informative, dezbateri de actualitate, divertisment, religie, evenimente sportive, spectacole şi concerte, anchete şi documentare, emisiuni de smart education şi hobby, oportunităţi de afaceri, talk-show-uri dedicate publicului din mediul rural şi urban”, se arată în document.

Promovarea valorilor autentice, în topul priorităţilor

De asemenea, echipa TVR Târgu-Mureş a dezvăluit că urmăreşte să pună accentul pe emisiuni culturale şi de informare, să promoveze cultura minorităţilor naţionale şi să permită inclusiv persoanelor cu dizabilităţi să consume producţiile sale. “La acest moment aniversar Studioul Teritorial TVR Târgu-Mureş a oferit telespectatorilor săi posibilitatea de a câştiga prin tragere la sorţ un televizor în cadrul ediţiilor speciale ale emisiunilor „Pont Ma” – în limba maghiară şi „Oraşul în direct” – în limba română. Pe viitor dorim să venim în întâmpinarea aşteptărilor publicului nostru cu producţii noi şi atractive care să sprijine promovarea valorilor autentice şi un jurnalism responsabil”, se menţionează în comunicat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a stins din viaţă un fost actor şi regizor al Teatrului Naţional din Târgu-Mureş! R.I.P.!

Necrolog Anunţăm cu adâncă durere încetarea din viaţă a fostului nostru coleg CONSTANTIN ANATOL Sibiu, …

Share
Share