Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă
Totul pare să vă meargă perfect şi nimic nu vă poate indispune.Sunteţi nerăbdător să vă exprimaţi şi să acţionaţi. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să faceţi gafe regretabile.După-amiază este posibil să deveniţi capricios. Păstraţi-vă calmul!
*Scorpion
Sunteţi decis să faceţi schimbări radicale în privinţa relaţiilor sentimentale.Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi au mari şanse de reuşită, dar trebuie să aveţi răbdare.Ascultaţi-vă intuiţia!
*Săgetător
Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară care vă stresează de câteva zile.Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor şi întâlniri cu persoane importante.Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!
*Capricorn
Dimineaţa aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu banii şi cu documentele, să nu le uitaţi pe undeva.Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită!
*Vărsător
Vă indispun pierderile pe care le-aţi suferit cu o afacere nerentabilă.Traversaţi o perioadă în care credeţi că toţi vă sunt împotrivă şi că nu vă iese nimic. Nu fiţi pesimist, în curând va fi mai bine!
*Peşti
Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu.Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că o ceartă cu partenerul de viaţă nu poate decât să agraveze situaţia.După-amiază, limitaţi-vă la activităţi de rutină!

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE