Victorie la limită în debutul play off-ului Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Victorie la limită în debutul play off-ului

Deţinătoarea titlului naţional în ultimele patru ediţii la futsal, City’us Târgu-Mureş a câştigat luni seara cu scorul de 3-2 în deplasare, la Iaşi, în faţa formaţiei locale CSMS, în cadrul primului tur al turneului play off. Partida a avut început nefavorabil echipei mureşene, care, în minutul 8 a rămas fără portarul titular, Mario Juverdeanu, care a fost eliminat de pe teren după ce a primit două cartonaşe galbene. La primul, a respins mingea cu pieptul din afara careului, dar arbitrul partidei a considerat henţ, iar la al doilea a blocat mingea în careu şi adversarul s-a prăbuşit peste el şi s-a acordat lovitură de penalitate şi eliminarea lui Juverdeanu. Vasile Moldovan a intrat între buturi şi a apărat lovitura de la 6 metri. În superioritate numerică, gazdele au reuşit totuşi să deschidă scorul.

Au urmat o serie de ratări la poarta celor de la CSMS şi moldovenii au reuşit să se distanţeze la două goluri în minutul 16. Al-Ioani a redus diferenţa înaintea pauzei.

Încă un pas până la “semifinale”

Repriza secundă a aparţinut campionilor care au întors rezultatul prin golurile lui Ignat, în minutul 24 şi acelaşi Al-Ioani, care a reuşit golul victoriei în minutul 28. În afara eliminării portarului Juverdeanu, târgumureşenii au mai avut de trecut şi peste jocul dur al gazdelor, iar în timpul jocului, Ignat era să fie agresat de un suporter gazdă, din tribună. A doua partidă din play off cu echipa cu care şi-au disputat şi finala ediţiei trecute a Cupei României va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, duminică, 11 mai, ora 17.00, zi în care se vor juca şi celelalte trei partide din “sferturile” celei mai echilibrate ediţii din ultimii ani. În primul joc, opţiuni serioase pentru “semifinale” au mai luat Autobergamo Deva, învingătoare cu 6-1 în deplasarea de la Progresul Focşani şi FK Odorheiu Secuiesc, care s-a impus la limită, 5-4 la Dunărea Călăraşi. Un duel interesant se anunţă cel dintre United Galaţi şi Spicom Sfântu Gheorghe, în care gălăţenii au pierdut prima partidă cu 9-5. Gazdele de duminică vor evolua tot pe teren propriu în joc decisiv, acolo unde rezultatul după două partide va fi egal.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE