“Bucuria în Mişcare” debutează la Târgu Mureş Eveniment
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

“Bucuria în Mişcare” debutează la Târgu Mureş

Festivalul „Bucurie în Mişcare” , eveniment organizat de Asociaţia 11even în parteneriat cu E.ON România va debuta vineri, 9 mai la Târgu Mureş, locaţiile gazdă fiind Complexul “Weekend” şi Platoul Corneşti.  Întins pe durata a trei zile festivalul va cuprinde jocuri şi concursuri destinate în special familiilor şi copiilor. Ajuns în acest an la ediţia a treia , festivalul este dedicat elevilor cu rezultate şcolare deosebite care se vor bucura de o tabără de vară , din totalul de 65 de elevui selectaţi, 19 fiind din judeţul Mureş. Târgu Mureşţul este primul popas al campaniei, următoarele locaţii fiindArad,Bacău, Cluj Napoca şi Suceava. “Am dorit foarte tare să ne implicăm în proiectul „Bucurie în Mişcare”, pentru al doliea an consecutiv, întrucât aduce participanţilor  din comunităţile în care E.ON este prezentă provocarea şi plăcerea de a se întrece în diverse probe sportive. Totodată, implicarea nostră se datorează  şi faptului că, la finalul ediţiei actuale , 65 de elevi  de excepţie vor intra într-un program  de dezvoltare personală în cadrul unei tabere de vară, o treime dintre aceştia fiind mureşeni”, a spus  Raluca Şandru, director Divizie E.On România.

Mişcarea în folosul educaţiei

Tabăra de vară va avea loc în perioada 23-27 iunie în Satul de vacanţă Integro din zona Sălard, pe Valea Mureşului. Pentru această tabără au fost selectaţi 65 de elevi, dintre care 19 din judeţul Mureş. „Ne bucurăm să demarăm această campanie la Târgu Mureş  şi suntem siguri  că o să fie un succes. Faptul că cel mai mare grup de liceeni prezenţi în cadrul Taberei „Creatori de viitor” provin din Mureş este, credem noi, o responsabilitate  suplimentară pentru toţi cei din comunitate care iubesc mişcarea  şi doresc să susţină educaţia, a precizat Ovidiu Neamţu, preşedintele Asociaţiei 11even”, iniţiatorul campaniei.

Secţiunile festivalului

Festivalul “Bucurie în Mişcare” de la Târgu Mureş cuprinde trei secţiuni, competiţie, festival şi implicarea în comunitate. “Am creat în cadrul acestui festival trei secţiuni, printre care cea de  competiţie cu întreceri de streetbal şi   bubble footbal, găzduite vineri şi sâmbătă de Complexul Weekend. În ziua de sâmbătă, la Platoul Corneşti unde vor avea diverse jocuri, competiţii,  teatru de păpuşi, desene pe asfalt, demonstraţii sportive , demonstraţii ale meşterilor populari care le vor arăta celor tineri cum să transforme bucuria prin creaţii care le vor face împreună cu ei. A treia secţiune este legată de comunitate, care va conţine un eveniment de alergare la Platoul Corneşti şi unul de înot la Bazinul Olimpic cu scopul strângerii de fonduri pentru susţinerea cauzei, care în acest an este Tabăra „Creatori de viitor”, a precizat Ovidiu Neamţu.

Implicarea elevilor  mureşeni

Printre cei selectaţi în cadrul taberei se numără şi Diana Moldovan, elevă la Colegiul Naţional “Unirea”, care alături de ceilalţi colegi din judeţ vor încercă să implice comunitatea în vederea sprijinirii educaţiei. “Pentru mine Tabăra „Creatori de viitor” este o oportunitate pentru  noi,  să ne exprimăm ideile, să le punem în valoare şi tot ce am făcut extraşcolar în diferite activităţi, la olimpiade, toată implicarea noastră să fie oarecum răsplătită printr-o tabără care ne oferă posibilitatea de a lua contact direct cu anumiţi mentori care sunt deja oameni adulţi care pot transmite din performanţa lor. În cadrul acestui proiect voi alerga, deşi perfoamţele mele nu sunt cele de natură sportivă, fiind înscrisă la categoria leadership şcolar, şi voi încerca să alerg pentru strângerea de fonduri pentru acestă tabără”, a precizat Diana Moldovan, clasa XI-a Colegiul Naţional „Unirea” participant în cadrul Taberei „Creatori de viitor”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE