Home / Cultură / David Esrig, Doctor Honoris Causa de Ziua UAT

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

David Esrig, Doctor Honoris Causa de Ziua UAT

În 1946 Conservatorul Maghiar de Muzică şi Artă Dramatică din Cluj, precursorul legal al Universităţii de Arte din Târgu-Mureş a fost înfiinţat în 1946 prin Decretul-lege nr. 276 din 9 aprilie, semnat de Regele Mihai, de Ministrul Artelor, Mihail Ralea şi de Ministrul Finanţelor, Gheorghe Tătărescu. În acest an, celebrarea Zilei Universităţii va avea loc vineri, 9 mai 2014, începând cu ora 10.00 la Teatrul Studio al Universităţii de Arte din Târgu-Mureş. În cadrul evenimentelor organizate cu ocazia acestei zile festive, se va decerna titlul de Doctor  Honoris Causa  Profesorului universitar doctor David Esrig. Seria de evenimente dedicată Zilei Universităţii se va încheia cu reprezentaţia spectacolului “Revizorul” de  N.V. Gogol, regia Radu Olăreanu – spectacol al clasei de masterat Arta actorului, anul I (Teatrul Studio, 9 mai 2014, ora 19.00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Depunerea cererilor pentru cazarea în căminele studențești

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș, anunță candidații …