Jurnal de astre 2 Uncategorized
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă
Se pare că nu sunteţi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale.Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia.Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă. Ar fi bine să petreceţi după-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.
*Scorpion
S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început.Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere unde vă simţiţi foarte bine alături de partenerul de viaţă şi de prieteni.
*Săgetător
În această zi vă lipseşte simţul practic şi puterea de concentrare.Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă şi ale prietenilor. Într-un final totul va fi bine.
*Capricorn
S-ar putea azi să nu staţi prea bine cu simţul practic.Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.
*Vărsător
Dimineata este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o discuţie pornită din nimic. Deşi sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, vă sfătuim doar să aveţi răbdare.
*Peşti
Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi!În cursul serii, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni de familie.
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE