Anunţ – Consiliul Judeţean Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Anunţ – Consiliul Judeţean

 

„CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ prin preşedinte Ciprian Dobre titularul planului: Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru Modernizare căi de comunicaţii ce deservesc Aeroportul Transilvania Tg.Mureş pe amplasamentul din loc.Recea f.nr., oraş Ungheni jud.Mureş, anunţă publicul interesat că şedinţa Comitetului Special Constituit ce a avut loc la APM Mureş în data de 06.05.2014, s-a decis că planul nu are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu. Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Str.Podeni nr.10, zilnic în zilele de luni-joi între orele 9,00 – 14,00 şi vineri între orele 9,00-12,00.

Observaţiile justificative ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului; tel.0265/314.984, 0265/314.987.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE