Home / Luduș / Bazin de înot didactic la Luduș

Bazin de înot didactic la Luduș

Distribuie

BAZIN LUDUS 2Începând de luni, 27 iulie 2015, ludușenii se bucură de un bazin de înot didactic, administrat de Primăria Orașului Luduș. Primul vizitator care și-a achiziționat un abonament lunar pentru bazinul de înot a fost însăși primarul Cristian Moldovan, exemplul fiind urmat de alți ludușeni, adulți și copii, de grupuri înscrise la cursul de înot, cu toții mulțumiți că se pot pot bucura în sfârșit de beneficiile acestui bazin. Cornel Luca, administratorul Bazinului de înot, alături de profesorii instructori de înot, de salvatori și personalul tehnic, le-au oferit primilor ludușeni prezenți la deschidere un tur al bazinului și date tehnice ale bazinului: bazinul are 25X12,5 metri și-o adâncime între 120 și 185 cm, e divizat în cinci culoare de înot, la capătul cărora sunt montate blocstarturi, apa are temperatură între 28-31 grade Celsius și este permanent oxigenată și tratată. Tarifele sunt cele practicate și la alte bazine de înot din România. Orarul de funcționare este de luni- vineri, între orele 9.00 – 21.00, sâmbăta și duminica între orele 10.00 – 22.00.

BAZIN LUDUSDoi instructori și doi salvatori acordă cursuri de inițiere înot doritorilor. Intrarea la bazin se poate face în baza unui bilet sau abonament, copiii beneficiind de o reducere. Spre deosebire de alte bazine de înot, ludușenii beneficiază aici și de o saună. Clădirea cuprinde vestiare și dușuri separate pentru băieți și fete, grupuri sanitare, sală pentru acordarea primului ajutor, magazie cu articole destinate celor care învață să înoate, colaci de salvare pentru ajutorarea înotătorilor aflați în dificultate. În jurul bazinului există un spațiu de așteptare pentru însoțitori. ,,Bazinul de înot este pentru noi ludușenii, un vis devenit realitate, o realitate plăcută, în primul rând pentru copiii noștri, care de azi înainte nu vor mai fi nevoiți să meargă la Târgu Mureș sau la Turda pentru a face înot. Vor avea această posibilitate la Luduș și în cele mai bune condiții. Astăzi mi-am făcut și eu un abonament la bazin, și pe această cale mă adresez tuturor celor care cred în sport, care cred că acest bazin de înot trebuie să funcționeze, să-și facă abonamente și să contribuie cât de puțin pentru a susține activitatea sportivă și înotul la Luduș. Cheltuielile de funcționare a bazinului sunt mari și ne dorim foarte mult să acoperim o mare parte din ele” a declarat primarul Cristian Moldovan.

Amalia VASILESCU

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ludușean găsit spânzurat în locuință

Distribuie Poliția Orașului Luduș a fost sesizată, în data de 29 ianuarie, în jurul orei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.