Share

Home / Administratie / Lucrări finalizate

Lucrări finalizate

111Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Mureş anunţă că lucrările de întreţinere, verificare şi reparaţii curente la hidromecanismele din cadrul Barajului de Priză Iernut, Barajului de Priză Reghin şi Prizei de apă Albeşti, planificate pentru perioada 29-31 iulie, s-au finalizat în data de 30 iulie a.c., ora 22.00, pentru a asigura funcţionarea la capacitate a uzinelor de tratare a apei din oraşul Iernut, municipiile Reghin şi Sighişoara, şi a nu afecta populaţia acestor localităţi şi cele limitrofe, pe perioada sfârşitului de săptămână, ţinând cont de faptul ca aceste intervenţii şi-au atins scopul de a preveni şi repara într-un interval de timp cât mai scurt şi mai eficient aceste hidromecanisme. „Următoarele lucrări de reparaţii vor fi executate, probabil, începând cu luna septembrie şi vor fi anunţate din timp”, a precizat ing. şef Cristian Bratanovici, reprezentant al SGA Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureș: Transportul în comun și salubrizarea, afectate de amânarea bugetară?!

Reprezentanții Serviciului Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș au remis joi, 14 …

Share
Share