FOTO: Mobilier de calitate la preţuri excelente, la Galeriile Luxor Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 3126 Vizualizări

FOTO: Mobilier de calitate la preţuri excelente, la Galeriile Luxor

1AÎncepând cu săptămâna aceasta, la primul nivel al Galeriilor Luxor din centrul municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Teatrului nr. 1, funcţionează un nou magazin, a cărui activitate constă în comercializarea produselor din categoria mobilier.

„Mobilierul casei tale!”

Magazinul ocupă mai mult de un sfert din primul nivel al Galeriilor Luxor, este magazin de prezentare al fabricii Fortis şi oferă clienţilor o gamă variată de produse. „Mobila este produsă la Reghin, iar magazinul funcţionează sub sloganul „Mobilierul casei tale!” Este singura locaţie din Târgu-Mureş unde se vinde mobilier din lemn masiv atât din esenţă moale, cât şi din esenţă tare”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ciprian Megheşan, managerul magazinului.

1B
În ceea ce priveşte gama de produse, aceasta cuprinde: dormitoare compuse din dulap, pat, noptieră, comodă, masă de toaletă, mese pentru sufragerii şi măsuţe pentru servit cafeaua, scaune netapiţate, comode, bufete, vitrine, biblioteci, birouri, mobilier pentru holuri, mobilier pentru camere de copii. „Articolele de mobilier sunt realizate în stil victorian, tradiţionalul englezesc, elegante şi simple, în diverse finisaje, crem, lăcuite, albe sau ceruite şi băiţuite, iar preţurile sunt accesibile tuturor. În plus, clienţii îşi pot alege mobilierul în funcţie de spaţiul de care dispun”, a menţionat Ciprian Megheşan.

1C

Perdele de calitatea I

În cadrul aceluiaşi magazin sunt comercializate şi perdele produse de Neutex by Textor, de asemenea la preţuri mai mult decât accesibile. „Avem o varietate de perdele de calitatea I, cu bretele şi inele de dimensiuni 144 x 245 centimetri, la preţul de 36 de lei, precum şi perdele tip panou dimensiuni 57 x 245 centimetri, la preţuri cuprinse între 33 şi 50 de lei. Totodată, clienţii noştri au posibilitatea a comanda perdele din aproximativ 10.000 de modele”, a subliniat Ciprian Megheşan.
Programul de funcţionare al magazinului este următorul: de luni până vineri între orele 9.00 – 20.00, şi sâmbătă între orele 9.00 – 14.00.

[zizigallery id=1719]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE