Luptătoarele mureșene, argint la Naționale Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 472 Vizualizări

Luptătoarele mureșene, argint la Naționale

echipa femininaÎn cadrul finalelor Campionatului Național de lupte, disputate la sfârșitul săptămânii în sala „Anton Pongracz” din Târgu-Mureș, echipa feminină a Clubului Sportiv Mureșul Târgu-Mureș s-a clasat pe locul II, cucerind medaliile de argint. Campioană Națională a devenit formația CSM Timișoara, podiumul fiind completat de echipa bucureșteană Steaua. În competiția masculină de lupte libere, finala s-a disputat între echipele județului Timiș, CSM Lugoj, care a învins formația CSM Timișoara. Pe treapta a treia a podiumului au urcat formațiile Universitatea Craiova și Fasok Odorheiu Secuiesc, la care activează în prezent și multiplul campion târgumureșean Adrian Recorean, crescut la CS Mureșul. Aceeași finală timișeană a avut loc și în competiția de lupte greco-romane, tot cu lugojenii învingători, stil la care podiumul a fost completat de formația CSM Slatina.

Vicecampioanele, la un mic pas de titlu
La competiția organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Lupte, Clubul Sportiv Mureșul Târgu-Mureș, având ca parteneri Primăria și Consiliul Local Târgu-Mureș, BS Guarding, Hotel President, VerdInvest, Farmacia B&B, Tipografia Europrint, Farel, Pensiunea Atlantic, Tordai Impex, Geodor, Siletina, Cafe Royal și SMURD Târgu-Mureș, echipa de lupte feminine a clubului târgumureșean a învins echipa CSA Steaua București cu scorul de 6-2, dar în meciul cu CSM Timișoara scorul a fost egal (4-4). La puctele de clasament rezultatul a fost 18-19, astfel încât echipa din Timișoara s-a clasat pe locul I, Mureșul devenind vicecampioană. Echipa de senioare a Clubului Sportiv Mureșul, avându-i ca antrenori pe Marton Jozsef și Simon Laszlo și Ballai Alexandru în funcția de președintele a secției de lupte a evoluat în următoarea componență: Alina Vuc (la categoria 48 kilograme, Oltean Anna-Maria (53 kg.), Cornelia Pantea (55 kg.), Farkas Noemi (58 kg.), Incze Kriszta (60 kg.), Simon Andrea (63 kg.), Anca Petrea (69 kg.) și Adina Popescu (75 kg.)

DSC_0252Mulțumiri și recunoașteri din partea FR Lupte
Cu ocazia disputării Campionatului Național, președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu a premiat în semn de mulțumire pentru organizarea în premieră la Târgu-Mureș pe organizatorii din partea Primăriei, Claudiu Maior, vice-primar al orașului, Cosntantin Copotoiu, președintele CSU Târgu-Mureș, precum și fostele glorii ale luptelor mureșene, Alexandru Ballai, un susținator al luptelor și organizator, Ambrus Ludovic, vicecampion mondial, Ballo Francisc, vicecampion mondial, Gyarmati Franscisc, antrenor emerit și Márton Jozsef, antrenor CS Mureșul Târgu-Mureș. „Ne bucurăm că putem fi gazdele unui asemenea eveniment și mulțumim federației că ne-a acordat această onoare. Chiar dacă sunt târgumureșean, în spiritul de fair play care trebuie să domine în orice competiție sportivă, urez succes tuturor, să câștige cei mai buni. Tot ca târgumureșean, m-am bucurat de victoria unui concitadin, Adrian Recorean, care a învins într-un meci important penhtru echipa sa, chiar dacă acesta nu mai evoluează pentru Mureșul”, a declarat după festivitatea desfășurată într-o scurtă pauză din timpul competiției. Președintele FR Lupte a ținut la rândul său să mulțumească pentru condițiile foarte bune în care s-a desfășurat competiția și a promis că va acorda Târgu-Mureșului, cu ocazia Zilelor orașului organizarea finalelor Campionatului Național al juniorilor din anul viitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE