Sfaturi pentru Viktor Orbán Politic
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Sfaturi pentru Viktor Orbán

Orban Viktor_site

Primarul Dorin Florea i-a dat sfaturi, în conferința de presă ce a avut loc ieri, inclusiv premierului Ungariei, Viktor Orbán. „O recomandare, felicitări pentru prim-ministrul Ungariei că le dă bani la popi, un lucru lăudabil, dar l-aș ruga să insiste ca curatoriile să predea clădirile de școli, licee de importanță națională și internațională autorităților locale după modelul consacrat în Ungaria. (…) Dacă măresc salariile la popi, foarte bine o face, dar să le ia de pe cap grija școlilor, pentru că nu le pot moderniza și creează chiar pericole pentru copii”, a spus acesta. (L.V.)
Sursa foto: pagina de Facebook a premierului Ungariei, Orbán Viktor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Problema e falsa.. Ei dau bani colectati de la contribuabilii din Ungaria. Problema care ar trebui sa ne framante este ca banii contribuabilului din Romania se indreapta catre biserici care nu platesc taxe si care reprezinta cel mai clar exemplu de evaziune fixala ! BOR nu plateste taxe pentru sfintitul de bujii, botezuri si alte cele… Asta e OK, si pe tine te framanta cui ii da Orban bani ?

  • D-le primar Florea, după ce din lipsă de cunoaștere- atât la primăria pe care o conduceți, cât și la alte autorități, inclusiv cele judecătorești – , clădirile în cauză au ajuns în așa-zisa proprietate a bisericilor și a unor ilegale alcătuiri ungurești, cereți ajutor Ungariei? De unde până unde Ungaria salarizează preoții unguri din România? Cine a permis o asemenea imixtiune în problemele de natură internă ale României?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE