ASA a părăsit Europa, dar cu fruntea sus FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

ASA a părăsit Europa, dar cu fruntea sus

IMG_3075În partida retur din turul 3 preliminar al Europa League la fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins joi seara cu 2-1 (1-0) în deplasarea de la Saint Etienne. Au înscris Gonzales (min. 71- autogol) pentru AS Saint Etienne, Pedro (min. 37) și Ivan Gonzales (min. 62) pentru ASA.
Mulți se așteptau la un „masacru” a ASA-ului după victoria categorică a francezilor din partida de la Târgu-Mureș, unde s-au impus cu 3-0. Vicecampioana României a arătat însă ca o adevărată echipă mare și, așa cum a promis Vasile Miriuță, nu s-a făcut de râs. După câteva minute de dominare a gazdelor mureșenii au trecut la cârma jocului și au avut două ocazii prin Gorobsov, al cărui șut din lovitură liberă a fost respins în corner de Ruffier, după care Balic a trimis periculos cu capul. În minutul 37 reușesc chiar să deschidă scorul, după o combiație între Velayos și Pedro, mingea preluată de Axente fiind reluată în poartă de ultimul. La vestiare s-a intrat cu avantajul mureșenilor și era de așteptat un asediu al gazdelor în partea a doua.
„Călăul” din tur, doar o umbră
Asediul așteptat nu a venit și primii care s-au aflat aproape de gol au fost tot roș-albaștri, dar Mureșan și Brandan nu au reușit să fructifice la o fază care a creat panică în careul francezilor. Imediat este introdus în teren „călăul” din tur al mureșenilor, Hamouma, care a fost departe de cel care reușea în tur o dublă memorabilă. Echipa lui Miriuță a început să spere la un miracol în minutul 62, când Gonzales a dublat avantajul cu o lovitură de cap. Visul s-a năruit însă după nici 10 minute, când același Gonzales a deviat nefericit mingea trimisă din lovitură liberă de Mollo. La 2-1 ASA avea nevoie în cele 20 de minute rămase de două goluri pentru a răsturna situația, dar gazdele au fost mai aproape de egalare spre finalul partidei. Mureșenii părăsesc cupele europene totuși cu fruntea sus, punând și ei 3 puncte la coeficientul României și se pot concentra de acum la competițiile interne, unde vor susține trei partide în mai puțin de o săptămână: duminică, ora 16.30 la Viitorul Constanța, miercuri, ora 19.30 pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, după care va urma deplasarea la FCSB (Steaua), partidă programată sâmbătă, 15 august, ora 21.00.
La Saint Etienne au evoluat formațiile:
ASSE: Ruffier- Clerc (’77 Theophile-Catherine), Sall, Perrin, Pogb, Diomande (’67 Lemoine), Clement, Brison, Monnet, Paquet (’55 Hamouma), Roux, Mollo
ASA: Stăncioiu- Golanski, Gonzales, Balic, Velayos, Hanca (’61 Jazvic), Mureşan, Gorobsov, Pedro (’72 Ramiro Costa), Axente, Jurado (’46 Brandan)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Bravo ASA,si sa moara de ciuda toti Kokalarii si meltenii din politica Politika Mureseana care au bagat si baga in continuare strambe acestei echipe frumoase???Bine ca stim din ce partide sunt acesti Gica contra a orasului,si la viitoarele alegeri le doresc „disparitie usoara „din viata politica a orasului,judetului.La Craiova,Targu-Jiu se construiesc stadioane de la O???In orasul nostru dupa 1990 nu s-a construit nimic important din bani Guvernamentali. Politicienilor mureseni,chiar atat de adanc este somnicul vostru prin PARLAMENT??? Statisticile ziarelor financiare arata clar faptul ca noi muresenii ,orasul,judetul MURES suntem superbi donatori de paray milogilor din alte zone ale tarii??? 80% din gaz-metanul Transilvaniei provine din judetul Mures,dar vad cum EON-ul sponsorizeaza 100% pe Gaz Metan Medias..si mai nou pe Viitorul lui Hagi???Primarul Florea plangea pana prin 2008 ca nu are in proprietate vechiul stadion.De prin 2011 este al primariei.Si noi muresenii ar trebui sa ne implicam de azi incolo prin atitudinea noastra incat Guvernul actual,si cele ce vor mai fi sa aloce paray si orasului nostru..nu numai sa se bata pe burtica cu realizarile nr.de voturi din orasul,zona mureseana.Succes,si HAI ASA.Sa moara de ciuda eprubetele ALDE-turnatorii,clontosii,papagalii si denuntatorii orasului.SPER ca in 2016 ASA in cupele EUROPENE ,sa-si dispute meciurile pe stadionul din PARC,unde echipa armatei pe vremuri a fost o nuca tare pentru divizionarele A a acelor ani.

    5

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE