Home / Sanatate / Beneficiile argilei albastre de Râciu pentru sănătate. De ce ne poate feri

Beneficiile argilei albastre de Râciu pentru sănătate. De ce ne poate feri

Distribuie

castel1Un produs care curăță tenul în profunzime, îi conferă strălucire și catifelare și, cel mai important, e la îndemâna oricui. Este dorința oricărei femei, care s-a săturat să investească în creme și produse de îngrijire corporală scumpe și fără prea multe rezultate sau cu rezultate pe termen scurt. Salvarea vine de la Râciu, mai exact de la cariera de argilă albastră care există aici și care pare a fi secretul tinereții veșnice.

La „Baladele verii”, evenimentul organizat zilele acestea la Castelul de la Lăpușna, a fost prezent și sculptorul și scriitorul Ioan Astăluș, care a prezentat beneficiile argilei albastre pentru sănătate și frumusețe. „Sunt aproape 42 de tipuri de argilă pe întreg mapamondul, de la argila neagră, albă și până la argila albastră, care se localizează în centrul Transilvaniei și în mod special la Râciu. Are un impact extraordinar asupra sănătății, iar când spun acest lucru mă refer la deficiențele de sănătate. Nu poate fi canalizată spre un singur tip de afecțiune. Orice persoană care folosește această argilă poate să spună că s-a vindecat de o anumită afecțiune sau că acea afecțiune s-a ameliorat. Proprietatea acestei argile albastre este oxidul de magneziu. Față de celelalte argile terapeutice folosite, ea are în mod deosebit acest oxid de magneziu. Argila albastră echilibrează deficiențele energetice ale organismului, ameliorează și câteodată chiar vindecă anumite afecțiuni”, a explicat sculptorul și scriitorul Ioan Astăluș.

Potrivit acestuia, există deja 500 de persoane care au folosit argila și care s-au declarat mulțumite de rezultate. Ioan Astăluș spune că argila albastră de Râciu nu face concurență cu medicina modernă, ci se dorește a fi un tratament complementar, motiv pentru care farmaciile au început să introducă pe lista produselor cosmetice și această argilă. „Din înregistrarea celor care au folosit argila, avem peste 500 de cazuri care n-au putut fi vindecate cu medicina modernă. Nu se face concurență cu medicina modernă, cu chirurgia modernă, cu tot ceea ce știm noi despre tratamentele chimice, ci este complementar. Cel mai important lucru este că argila albastră de Râciu nu dă efecte secundare. Multe farmacii au introdus deja pe lista produselor cosmetice și această argilă”, a transmis Ioan Astăluș.

Cât despre „Baladele verii”, Ioan Astăluș a transmis că aceste întâlniri sunt binevenite, având scopul a-i îmbogăți spiritual pe cei care participă, fie că sunt terapeuți, poeți, artiști sau simpli participanți. „Această întâlnire face parte dintr-o pleiadă de lucruri aproape imprevizibile. Povestim de întâlnirile de gradul 3, dar nu există. Acestea sunt întâlniri de gradul 3, pentru că oamenii care vin aici sunt universuri de sine stătătoare extraordinare și pătrunderea în universul fiecăruia nu face altceva decât să ne îmbogățească și să ne aducă în fața unor lucruri cu totul și cu totul speciale”, a arătat oan Astăluș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.