ASA pierde cu Viitorul. Fără șut pe poartă, nu dai gol, nu ai puncte FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

ASA pierde cu Viitorul. Fără șut pe poartă, nu dai gol, nu ai puncte

viitorul-asaÎn etapa a V-a a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut duminică partida disputată în deplasare la Ovidiu cu 0-1 în fața formației constănțene FC Viitorul. Unicul gol al partidei l-a înscris Tănase, în minutul 41.
După victoria de moral obținută joi seara la Saint Etienne, 2-1 în manșa secundă a turului 3 preliminar din Europa League, mureșenii au făcut deplasarea direct spre Litoral, unde în urmă cu o lună cucereau în fața Stelei Supercupa României. Aflați pe prima poziție înaintea etapei a V-a, la egalitate de puncte cu Steaua și Dinamo, care urmau să se confrunte în aceeași seară, mureșenii aveau nevoie de cel puțin un punct pentru a-și păstra șansele de a rămâne pe prima poziție, asta în cazul în care „eternul” derby” s-ar fi încheiat la egalitate.
Partida făcută de echipa lui Vasile Miriuță a dezamăgit însă orice suporter al vicecampioanei, care nu a trimis pe toată durata partidei niciun șut pe spațiul porții constănțenilor.
După un debut nesigur în apărare, cu emoții la poarta lui Stăncioiu, mureșenii nu au reușit nici să lege jocul. Au avut pe parcursul primei reprize o singură fază notabilă, la acțiunea din minutul 18, cu Jazvic și Pedro, dar fără finalizare. Pe când repriza se îndrepta spre un final șters, fără ocazii, fără reușite, în minutul 41 Cernat a trimis o pasă ideală prin apărarea mureșeană lui Tănase, care a trimis în colțul lung. ASA se vedea condusă la pauză cu 1-0, după o repriză în care nu a jucat practic nimic.
Tot fără soluții și la reluare
De la vestiare se aștepta să vină o echipă diferită, asemănătoare celei care învingea în urmă cu trei zile la Saint Etienne. Schimbările lui Vasile Miriuță au fost evidente. Ndoye a fost înlocuit cu Manolov. Mureșenii au controlat jocul la început, dar tot fără idei, cu mingi aruncate la întâmplare, fără un liant între mijloc și vârfuri. Viitorul prinde curaj, pare echipa mai proapspătă și are primele faze periculoase la poarta lui Stăncioiu. Acesta iese des din careu, încercând chiar faza ofensivă, dar luciditatea echipei lipsește. Tot Stăncioiu este cel care salvează spre final desprinderea în fața lui Filip, dar echipa sa nu are o ocazie notabilă doar în prelungiri la capul lui Mureșan, după o centrare a lui Pedro. ASA părăsește terenul învinsă și cedează primul loc, după un joc în care nici nu aveau cum să realizeze ceva fără un șut pe poarta adversă.
Formații:
Viitorul: Râmniceanu– Benzar, Hodorogea, Ganea, Mitrea, Filip, Nedelcu, Marin (Chiţu ’82), Cernat (Gavra ’72), Tănase (Achim ’73), Aganovici.
ASA: Stăncioiu– Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic, Mureşan, Ndoye (’46 Manolov), Pedro, Brandan (’67 Gorobsov), Jazvic, Axente (Dedov ’60).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE