FOTO: Mentorat cu premii pentru femei de afaceri Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 528 Vizualizări

FOTO: Mentorat cu premii pentru femei de afaceri

1ADiminuarea inegalităţilor de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piaţa forţei de muncă şi prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor este principalul obiectiv al proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – Mentornet 2”.

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane, este implementat în toate regiunile de dezvoltare ale României, are o durată de 18 luni şi este preconizat să fie finalizat în luna noiembrie 2015. “În Mureş desfăşurăm un curs de competenţe antreprenoriale care se va desfăşura pe parcursul unei săptămâni, iar după cele cinci zile de curs va urma examenul. Cursul este acreditat şi recunoscut de către Autoritatea Naţională de Calificări. Perioada va fi 17-21 august, iar data limită pentru înscrieri este 14 august”, a afirmat vineri, 7 august, Denisa Samek, responsabil PR şi comunicare în cadrul Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, cu ocazia unei conferinţe de presă organizată în incinta Hotelului “Grand” din Târgu-Mureş.

1B

Sesiuni de mentorat

Reţeaua naţională Mentornet este formată din 14 femei de afaceri care vor susţine cursuri de competenţe antreprenoriale de o săptămână. “Din cele 28 de persoane care vor participa la cursul de competenţe antreprenoriale oricine doreşte se poate înscrie mai departe la sesiunile de mentorat gestionate de doamnele mentor. Se va face o selecţie şi opt persoane din cele participante la cursul de competenţe antreprenoriale vor participa la patru întâlniri de mentorat cu una dintre doamnele mentor. De asemenea, la nivel naţional din toate cursurile de antreprenoriat şi din toate sesiunile de mentorat din toate cele opt regiuni de dezvoltare va exista un concurs de planuri de afaceri, iar cele mai bune 14 planuri de afaceri vor primi un premiu de 20.000 lei pentru iniţierea afacerii sau pentru dezvoltarea celei existente”, a subliniat Denisa Samek.

Mureşencele doritoare să se înscrie la curs sunt aşteptate la sediul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Mureş din incinta Casei Sindicatelor, strada Cuza Vodă nr. 22 Târgu-Mureş.

Participantele la cursurile de antreprenoriat vor fi mentorate în dezvoltarea afacerii de către una dintre cele 14 antreprenoare de succes implicate în proiect: Liliana Agheorghicesei, Alice Cristiana Botnarenco, Victoria Burton, Cristina Chiriac, Elena Coandă, Doina Dreţcanu, Elena Farcas, Maria Grapini, Corina Martin, Nicoleta Munteanu, Daniela Raiciu, Mihaela Sorina Rus, Elena Tiuca şi Irina Văcărean.

[zizigallery id=1723]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE