Share

Home / Business / Rezultate bune pentru Garanti Bank

Rezultate bune pentru Garanti Bank

111Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare de pe piața locală, a înregistrat profit net de 75 milioane lei, în semestrul I 2015, iar veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, în primele șase luni ale acestui an, la 287,3 milioane lei, în timp ce activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei. Potrivit unui comunicat remis de Grupul Garanti România, în primele șase luni ale anului 2015, volumul total de credite al Garanti Bank a ajuns la 6,27 miliarde lei, în creștere cu 27,8% de la an la an, depozitele au înregistrat o creștere în volum de 43% de la an la an, la 4,53 miliarde lei, iar instituțiile financiare nebancare ale Grupului au înregistrat, la rândul lor, profit net în primul semestru: Garanti Credite de Consum – 14,2 milioane lei și Garanti Leasing – 5,7 milioane lei. În Târgu-Mureş, sediul Agenţiei Garanti Bank se află pe Piaţa Trandafirilor nr. 20.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Despre social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (I)

Opt ore. Un program standard de muncă a ținut prima ediție a conferinței Linkedin. Instagram. …

Share
Share