Campionii pregătesc atent startul Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Campionii pregătesc atent startul

futsalDupă o săptămână de la reluarea antrenamentelor, campioana ultimei ediții la futsal, City’us Târgu-Mureș caută să-și stabilească programul de pregătire înaintea unui sezon în care vor avea de apărat titlul și vor evolua într-o nouă ediție a UEFA Futsal Cup.
După ultimele transferuri, în acest moment lotul antrenat de Kacso Endre și Raul Ugur este considerat complet, toți jucătorii fiind prezenți la ședințele de pregătire ale primei săptămâni.
Acesta are următoarea compoeneță: Alves Ferreira Carlos Alberto (Carlao), Răzvan Cătinean și Aszalos Csongor (portari), Cosmin
Gherman, Lucian Nicușan, Dumitru Mimi Stoica, Emil Răducu, Liviu Ruxandari, Paulo Ferreira, Csoma Alpar, Bogdan Covaci, Vlad Țipău, Cesar Ribeiro, Fabio Aguiar, Mario Velaso Duque și Garibaldi Paulo Eduardo (Paulinho)- jucători de câmp.

Ultima noutate în lot poate fi amintită cea a revenirii jucătorului târgumureșean Vlad Țipău. Acesta are 27 de ani și a mai jucat la Târgu-Mureș între 2006-2009, după care s-a transferat la Design Construct Brașov, după care a plecat în Italia, unde a jucat pentru Rosta Torino C5 ( Serie B). În 2013 a făcut saltul în liga a 2-a, la echipa CLD Carmagnola, pentru care a marcat 16 goluri în ultimul an.

Primele turnee perfectate, jocuri oficiale stabilite
După 10 zile de pregătiri axate în special pe latura fizică, au fost slabilite și primele întâlniri. Astfel, vineri, sâmbătă și duminică, City’us va participa la un turneu amical care se va disputa la
Iași, iar săptămâna viitoare jocurilor de pregătire vor continua cu un alt tuneu, la Odorhei. Primul meci oficial este programat în 26 august, la Cluj-Napoca, Supercupa României, cu Autobergamo Deva.
De asemenea, pentru noua participare în cupele europene, în calitate de gazdă, City’us a transmis către UEFA zilele și orele de disputare ale partidelor din grupa a 3-a, Main Round, din UEFA Futsal Cup, grupă care se va desfășura în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș.
Acestea vor avea loc între 30 septembrie și 3 octombrie, turneu în care 4 formații se vor lupta pentru cele două locuri care asigură calificarea în faza următoare, Elite Sport. Până la disputarea jocurilor din turul preliminar, se cunosc doar două echipe din grupa de la Târgu-Mureș: City’us și campioana Ucrainei, Lokomotiv Harkov.
Partidele se vor disputa în zilele de miercuri, 30 septembrie, joi, 1 octombrie și sâmbătă, 3 octombrie, de la orele 17.00 și 19.30, City’us urmând să joace de fiecare dată în meciul al doilea al zilei.

Foto: City’us

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE