Emoțiile și sănătatea, tema conferinței „I love my Health!” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Emoțiile și sănătatea, tema conferinței „I love my Health!”

dani pavelO nouă conferință din cadrul proiectului „I love my Health!”, eveniment marca Junior Chamber International Târgu-Mureş, va avea loc joi, 27 august, de la ora 17,30, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș. Tema acestei ediții este „Emoțiile și sănătatea”.

Alexandra Opriş, educator de sănătate, Oana Raluca Cueşdeanu, psihoterapeut pozitivist, și Daniel Pavel, personal trainer, vor oferi o serie de sfaturi practice și ușor de aplicat în viața cotidiană. De la conferință nu vor lipsi tombolele cu premii supriză, pauzele cu delicii culinare raw-vegan pregătite de Alexandra Opriş și un mic coffee break sănătos. „I love my Health este proiectul marca JCI Târgu-Mureș, care își propune să prezinte o serie de noțiuni practice, exemple utile și ușor de aplicat în viața cotidiană a fiecăruia. În demersul nostru, vom colabora cu: nutriționiști, sportivi de performanță și psihologi. În cadrul fiecărui eveniment, vom invita un nutriționist care ne va învăța ce înseamnă o nutriție sănătoasa, pașii spre o nutriție echilibrată, secretele alimentaţiei, substanţe nutritive dar și menținerea nivelului dorit al greutății corporale. Vom avea un sportiv de performanță care ne va informa și ne va demonstra cum să facem corect exerciții fizice, dar și noțiuni de anatomie. Vom avea un psiholog care ne va explica cum toate provocările și problemele pornesc de la creier și ce putem face pentru a ne autocontrola impulsurile și obiceiurile proaste”, au transmis organizatorii evenimentului.

Astfel de conferințe se adresează persoanelor care doresc să-și schimbe stilul de viață. „Ne adresăm tututor persoanelor interesate să își schimbe stilul de viață într-unul sănătos, targetul nostru principal fiind angajații și antreprenorii cu un stil de viață neechilibrat și sedentar. Poate participa de asemenea orice persoană dornică de a avea un stil de viață sănătos: alimentație, hidratare, odihnă, sport, relaxare, mentalitate. Îți vei stabili obiective și vei fi ajutat sa le îndeplinești. Vei dobândi obiceiuri noi de alimentație, sport, gândire și vei vedea cum le poți integra în programul zilnic. Vei fi sfătuit în diversele probleme cu care te confrunți. Iți vei face prieteni care au aceeași motivație ca și tine, într-un cadru în care predomină prietenia, cooperarea și dorința de schimbare. Vei vedea cum toate aceste lucruri și noi obiceiuri sănătoase iți vor îmbunătăți calitatea vieții și vei dobândi un nivel crescut de energie pe tot parcursul zilei”, au mai arătat aceștia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE